živahna djevojčica

Slatka princeza Charlotte po ovome je ista mama

14.12.2017 u 15:00

Bionic
Reading

Kćerkica princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton, dvogodišnja princeza Charlotte vrlo je živahno dijete, pa su je slavni roditelji već upisali na omiljeni sport u kojem se izvrsno snašla

Neodoljiva princeza Charlotte, drugo dijete vojvotkinje od Cambridgea i princa Williama, još nema ni tri godine, a već pokazuje svoju svestranost. 

Kako je izuzetno nemirno i živahno dijete, roditelji su je odlučili upisati na sportsku aktivnost, a kao najbolji izbor pokazao se tenis. 

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da se bijeli sport itekako cijeni u kraljevskoj obitelji, a dobro je znano kako je Kate Middleton jedan od njegovih najvećih ljubitelja, ne čudi to da je malena upisana upravo na tu aktivnost. 

Još od ljeta malena princeza pohađa satove tenisa u londonskom teniskom klubu The Hurlingham. 

'Mama i tata su tijekom svakog treninga u blizini i daju joj podršku, no Charlotte je prirodni talent', rekao je neimenovani izvor za američke medije te dodao kako je malena vrlo živahna. 

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Princ George igra nogomet, a tijekom zajedničkih aktivnosti Charlotte ga voli naganjati i loviti. Ne boji se padova i ne smeta je kad razbije koljeno. Zapravo, oboje su vrlo aktivna djeca', govori nadalje isti izvor. 

Charlottin talent nimalo ne čudi, s obzirom na to da ju odgaja strastvena ljubiteljica tenisa. Vojvotkinju od Cambridgea tako svake godine gledamo u počasnim redovima najstarijeg i najuglednijeg turnira u tenisu, onog u Wimbledonu, a kraljica Elizabeta II prošle godine predala joj je ulogu predstavnice udruge All England Lawn Tennis Club. 

  • +18
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oduvijek sam pratila Wimbledon, to je bio dio mog odrastanja. On je izuzetno bitan dio engleskog ljeta i mislim da zaista inspirira mlade, baš kao što je inspirirao mene dok sam bila mlada. Obožavala sam Agassija, Samprasa, Ivaniševića i Steffi Graf. To su bile moje prve uspomene', rekla je tijekom jednog intervjua trudna Kate.