ŽENSKI RAZGOVORI

Male tajne neodoljivih šarmerica

22.01.2011 u 08:10

Bionic
Reading

Željela bi konačno osvojiti srce onog prezgodnog komada kojeg već neko vrijeme škicaš na školskom hodniku, no čini ti se da su dečki ponekad toliko nezainteresirani (ili samo glume, hm, hm) da te ne bi primijetili ni da satima plešeš breakdance u neposrednoj blizini? No ne brini, donosimo nekoliko korisnih savjeta koji mogu pomoći u tome kako zaintrigirati, ali i zadržati pozornost osoba muškog spola

Zainteresiraj ga

Držanje 
Iako većina dečki priznaje da odmjerava žensko tijelo, oni zapravo gledaju osjećaš li se ugodno u svojoj koži – sviđaju im se cure na kojima primjećuju da su zadovoljne sobom. Moraš uspravno stajati i ponosno - ali nikako ne arogantno hodati.

Pogled
Mnogi dečki nemaju pojma o uspostavljanju kontakta s curom pa im zato valja s nekoliko dugih pogleda dati do znanja da ti se sviđa. Ipak, pazi da ne pretjeraš – promatraj ga dovoljno dugo da bi mu dala šansu da uzvrati pogled. Zadrži kontakt očima nekoliko sekundi, a zatim skreni pogled.

Trik s kosom 
Kosa može biti duga, kratka, ravna, kovrčava, crna, plava, kestenjasta, crvena, smeđa… Dečkima je lijepa i njegovana kosa iznimno privlačna. Zato je zabaci, zanjiši… ali učini to ležerno, kao da je ne možeš ukrotiti.

Izgled 
Ne moraš imati najnoviju trendy odjeću i svaki dan se presvući nekoliko puta. Dečkima je bitno da si uredna i čista, nije važno je li tvoj modni stil elegantan, sportski, alternativan, šminkerski ili klasični. Najvažnije je da se ugodno osjećaš u onome što nosiš i da to dobro nosiš.
Mnoge cure katkad, u želji da se svide nekom dečku, potpuno promijene svoj imidž s namjerom da ga impresioniraju. Disneyjeva zvijezda Selena Gomez koja je navodno u vezi s Justinom Bieberom, kaže da se jednom i sama uvjerila koliko je ta transformacija besmislena.

 

Osamnaestogodišnja glumica i pjevačica u intervjuu u M Magazineu rekla da je najbolji recept za svidjeti se nekome biti ono što jesi.
'Jednom sam bila zatreskana u preslatkog skejtera. Naravno, odmah sam i ja htjela biti skejterica. Potrošila sam gomilu para na taj skejterski imidž. Kupila sam odgovarajuću kapu, narukvice i znojnike. Na kraju se ispostavilo da sam se i prije sviđala tom dečku, ali ne jer sam bila skejterica nego, jer sam mu sviđala kao osoba. Mogla sam uštedjeti novac da se nisam poželjela transformirati u nešto što nisam', prisjeća se danas simpatična Sel.

Zadrži njegovo zanimanje:

Razgovaraj s njim
Ne moraš imati duhovite fraze u pričuvi, dovoljno je samo postaviti mu najjednostavnija pitanja poput 'Hej, što ima novo?' Pokoji kompliment također dobro prolazi.

Budi prirodna 
Dečki mrze glumatanje i lako ga pročitaju. Isto vrijedi i za ogovaranje. Premda to najčešće neće priznati, s njihova stajališta, čak i ako si najljepša cura na svijetu, nećeš daleko stići ako tvoja osobnost nije jednako privlačna.

Očaraj ga osmijehom
Osmijeh te trenutno učini lijepom, zanimljivom i simpatičnom. Ipak, pazi da ostaneš realna i da se ne hihoćeš bez razloga.

Gledaj ga
Da, ponovno. Dečki priznaju da ih ništa toliko ne privlači kao cura koja ih gleda u oči.

Budi tajanstvena
To ne znači da ga jednog trenutka zavodiš, a odmah nakon toga ignoriraš u potpunosti. Dobro je dati mu do znanja tko si, čime se baviš i što voliš, ali s obzirom na to da dečki vole kad su cure pomalo zagonetne, bolje je (i zanimljivije!) otkrivati tajne postupno.