MODNI KLASIK

Mala crna haljina uvijek je odličan izbor, pogotovo ako izgleda ovako dobro

14.11.2019 u 11:58

Bionic
Reading

Glumica Reese Witherspoon nije propustila dodjelu 53. Country Music Awards u Nashvilleu, čijim su se crvenim tepihom prošetale mnoge poznate uzvanice i uzvanici

Lijepa 43-godišnja glumica, koju možemo vidjeti u novoj seriji 'The Morning Show' na stream platformi Apple TV+ u društvu holivudske ljubimice Jennifer Aniston, izgledala je senzacionalno u modnom klasiku koji svaka fashionistica mora imati u svojem ormaru.

  • +7
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: LAURA FARR/ADMEDIA / ADMEDIA / PROFIMEDIA

Riječ je naravno o vječitom komadu LBD (little black dress) ili maloj crnoj haljini asimetričnog kroja u kojoj je mladolika plavuša rođena u Louisiani izgledala kao nije ostarjela ni dana otkad je glumila simpatičnu Elle Woods u legendarnom filmu 'Plavuša s Harvarda'.

U ovoj kreaciji načinjenoj od svjetlucave tkanine, koja joj je stajala kao salivena, u prvom su planu bile vitke noge ove zgodne mame troje djece.

Elegantni stajling ljupka glumica i producentica začinila je stiletticama i ultimativnim hitom koji ju je dodatno pomladio, bob frizurom s blagim valovima.

Osim Reese, ovo događanje u Bridgestone Areni u Nashvilleu nisu propustile ni njezina dobra prijateljica Nicole Kidman, s kojom glumi u seriji 'Male laži', ni Gigi Hadid.

Inače, Reese Witherspoon vidjet ćemo u novom projektu, seriji 'Little Fires Everywhere' u društvu Rosemarie DeWitt, Joshue Jacksona i Kerry Washington.