CHIC KOMAD

Melaniji Trump ovaj se kaput toliko sviđa da ga ne skida ni kad boravi u zatvorenom prostoru

14.11.2019 u 10:58

Bionic
Reading

Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump ugostili su u Bijeloj kući turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana i njegovu suprugu Emine Erdoğan. Dok su Trump i Erdogan razgovarali o uzburkanim odnosima u NATO-u, prve dame plijenile su pažnju svojim stajlinzima

Donald i Melania Trump ugostili su u svom domu turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana i prvu damu Emine Erdoğan koja se za ovu prigodu odjenula u bijelo od glave do pete, uskladivši palazzo hlače na crtu, dolčevitu, kaput bez rukava i čizme na petu.

Prva dama Turske, za koju kažu da ima veliki utjecaj na političke odluke svoga supruga, poznata je po svojoj ljubavi prema šopingu i dizajnerskim krpicama pa uopće ne sumnjamo u to kako sve na njoj nosi potpis neke razvikane modne kuće.

Najmoćnija žena, ne samo u Turskoj, već u cijelom islamskom svijetu, koja s turskim predsjednikom Erdoğanom već 40 godina dijeli dobro i zlo, ne libi se potrošiti novac na sve što joj se dopadne, pa je tako u Hrvatskoj ostala zapamćena po kupnji paških sireva i 30 kilograma pilića.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MIKE THEILER / UPI / Profimedia

Melania je za susret s turskim predsjedničkim parom odjenula plavi kaput s dvostrukim kopčanjem i bočnim džepovima koji nosi potpis brenda Altuzzara, a čija cijena iznosi vrtoglavih 15.500 kuna.

Lijepa Slovenka je ispod kaputa nosila crnu pencil suknju koju je uskladila s crnim Christian Louboutin salonkama, a ostatak stajlinga nismo mogli vidjeti, obzirom da se prva dama tijekom sastanka sa svojim gostima nije skidala iz skupocjenog kaputa.