BOJAN JAMBROŠIĆ:

Majka mi je uletjela u sobu za vrijeme seksa

27.01.2010 u 12:50

Bionic
Reading

Mladi pjevač i pobjednik showa 'Hrvatska traži zvijezdu Bojan Jambrošić' u novom Sexpressu otkriva gleda li porno filmove, kakav mu je bio prvi seks, a iz prve ruke doznajemo kako izgleda kad ti majka uleti u sobu dok se seksaš

Priznaje da mu se život puno promijenio od posla u salonu namještaja gdje je prodavao kuhinje i ugradbene ormare do današnjeg statusa idola brojnih tinejdžerica. Za sada se dobro nosi s obožavateljicama, iako neke znaju biti pomalo naprasne idodirivati ga gdje stignu, a nije rijetkost da traže autograme na raznimdijelovima tijela.

Bojan otkriva i da mu je ljubavni život ipak bio bolji prije showa jer je imao više vremena za razne aktivnosti. Priznaje da mu je seks jako važan i da bez dobrog seksa veza teško može funkcionirati, no kao pravi romantik naglašava da su mu jednako važni zaljubljenost i ljubav.

Kad su u pitanju najbolja mjesta za vođenje ljubavi, mladi pjevač izdvaja prirodu, a i sam priznaje da zna puno skrovitih mjesta koja su ponekad bolji izbor od vlastite sobe, pogotovo za pripadnike mlađe generacije. Bojan to govori iz vlastitog iskustva jer ga je u trenutku akcije prekinula majka kad je slučajno uletjela u sobu.

Kakvo je bilo Bojanovo prvo iskustvo, gleda li porniće, je li trenutno sam i ima li kakve seksualne rekorde, provjerite u videoprilogu!