glamurozne haljine

Majka i kći u usklađenim Guccijevim haljinama: Salma Hayek na Oscare stigla s 15-godišnjom Valentinom

13.03.2023 u 08:56

  • +11

Salma Hayek i kćer Valentina

Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Salma Hayek na dodjeli Oscara blistala je u društvu 15-godišnje kćeri Valentine, noseći usklađene glamurozne Guccijeve haljine

Salma Hayek je na sinoćnju dodjelu Oscara odlučila povesti 15-godišnju kćer Valentinu te je s njom zablistala na 'crvenom tepihu', koji je ove godine po prvi u povijesti usvanuo u bež boji, u usklađenim glamuroznim haljinama s potpisom Guccija.

Holivudska diva zaustavljala je dah u haljini s narančastim šljokicama i naramenicama koje su se vezale oko vrata, elegantno istaknuvši njen dekolte. Hayek nije nosila gotovo niti jedan komad nakita, osim upečatljivog dijamantnog prstena, a look je zaokružila zlatno torbicom.

Kosu je nosila raspuštenu u valovima, baš poput prekrasne plavokose kćeri, koja se s majkom uskladila u Guccijevoj haljini svjetlije crvene nijanse, u glamuroznoj varijanti bez naramenica, s punom suknjom i pokrovom od tila.

  • +4
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Mlada 15-godišnja Valentina kćer je Salme Hayek i Francoisa Henrija Pinaulta, milijardera koji je aktualni glavni direktor kompanija Kering pod kojom se nalaze brendovi poput Guccija i Saint Laurenta.

Ovo nije prvi puta da se na crvenom tepihu pojavila u društvu kćeri jer je u veljači povela Valentinu i 22-godišnju pokćerku Mathilde na Guccijevu modnu reviju na milanski tjedan mode.

Hayek je prisustvovala dodjeli Oscara kako bi, zajedno s Antonijom Banderasom, dodijelila nagradu za najbolji strani film koji je pripao njemačkoj ratnoj drami 'Na Zapadu ništa novo'.

  • +44
Crveni tepih na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA