ogoljen izgled

Nevjerojatna transformacija na Oscarima: Lady Gaga izazovnu haljinu zamijenila trapericama i skinula svu šminku

13.03.2023 u 07:52

  • +18

Lady Gaga

Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / USA TODAY NETWORK / DDP USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Lady Gaga odlučila je pojavljivanje na ovogodišnjim Oscarima učiniti i više no upečatljivim. Prvo je tu bila odvažna haljina za poziranje fotografima, a nakon toga je za nastup u potpunosti skinula šminku

Nakon što je na crvenim tepihom, koji je ove godine u boji šampanjca, prošetala u odvažnoj Versace haljini, Lady Gaga je kreaciju zamijenila je majicom kratkih rukava i trapericama, i to bez trunke šminke. Nominirana za Oscara, Lady Gaga odlučila se vratiti osnovama sa svojim stilom za ogoljelu izvedbu 'Hold My Hand' na dodjeli Oscara 2023.

Tijekom dodjele nagrada, Grammyjem nagrađena pjevačica izašla je na pozornicu i izvela snažno sirovu izvedbu pjesme 'Top Gun: Maverick', koja je bila nominirana za najbolje postignuće u glazbi napisanoj za film (Originalna pjesma). Gagina nominacija za pjesmu nalazila se među šest ukupnih nominacija filma u kojem glumi Tom Cruise, a uključujući i onu za najbolji film.

Gagin dojmljiv nastup i snažan vokal bili su u zanimljivom kontrastu s njezinim jednostavnim i minimalističkim stajlingom za nastup, koji je uključivao samo crnu majicu kratkih rukava, poderane traperice i tenisice. Osim toga, Gaga je također pjevala potpuno nenašminkanog lica i kose upletene u visoku pletenicu.

Zvijezda filma 'Zvijezda je rođena' pjesmu je predstavila inspirativnom porukom o zajednici i ljubavi. 'Za mene je to duboko osobno', rekla je. 'Mislim da svi trebamo jedni druge. Potrebno nam je puno ljubavi kako bismo hodali kroz ovaj život. Svima nam je ponekad potreban heroj - heroji su posvuda oko nas na neupadljivim mjestima. Ali, možda otkriješ da možeš sam biti svoj heroj čak i ako se iznutra osjećaš slomljeno.'

Gagin prirodni, ležeran izgled bio je snažno upečatljiv kontrast njezinom glamuroznom izgledu koji je pokazala prilikom dolaska na glamurozan događaj. Uoči ceremonije dodjele nagrada privukla je pažnju u Versaceovoj haljini, istom onom koju je nosila Gigi Hadid na pisti tijekom nedavne modne revije za jesen/zimu 2023. u Los Angelesu.

Haljina je u gornjem dijelu bila oblikovana poput prozirnog, mrežastog korzeta, vrlo zavodljivo i sofisticirano, a nastavljala se u punu, raskošnu suknju niskog struka koja je privlačila sve poglede otkrivajući stražnjicu. Stajling je upotpunila čvrstom, podignutom pletenicom i uskom dijamantnom ogrlicom, a bio je tu make-up kojim je dominirao naglašeni smokey eye i crvene usne.

Gagina ovogodišnja nominacija četvrta joj je po redu. Iako ove godie nije osvojila zlatni kipić prethodno je osvojila Oscara u istoj kategoriji 2019. za pjesmu 'Shallow' koja je korištena u filmu 'Zvijezda je rođena' iz 2018. u kojem glumi s Bradleyjem Cooperom.

Zanimljivo je i da prvotno nije planirano da Gaga izvede pjesmu 'Hold My Hand' tijekom ceremonije dodjele nagrada. Ranije je producent Oscara, Glenn Weiss, na konferenciji za novinare otkrio da je zbog sukoba oko rasporeda zbog Gaginog angažmana u nastavku Jokera, 'Folie à Deux', ona nije bila dostupna.

  • +44
Crveni tepih na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA