ANTE GOTOVAC:

'Maja nije došla na druženje farmera jer smo se seksali'

20.03.2010 u 14:58

Bionic
Reading

Farmeri su se u hotelu Internacional družili s novinarima, no jedna od glavnih zvijezda, Playboyeva zečica Maja Morales, nije se pojavila jer joj je Ante 'zapetljao ekstenzije dok su se seksali', pa se morala tuširati i urediti i nije stigla

U hotelu Internacional natjecatelji Farme su se posljednji put prije ulaska u izolaciju družili s predstavnicima medija i opraštali s roditeljima i prijateljima. Jedna od najzanimljivijih kandidatkinja Maja Morales prvo je objasnila PR menadžerici Nove TV da će zakasniti na druženje oko sat i pol, a onda se uopće nije pojavila. Upitali smo njezinog dečka Antu Gotovca u čemu je problem.

'Seksali smo se cijelu noć i zapetljale su joj se ekstenzije, pa se sada gore tušira, pere kosu i uređuje', objasnio nam je Gotovac koji ima ozbiljne namjere s Majom.

'Za sada smo u seksualnoj vezi, ali volim Maju i imam najbolje mišljenje o njoj jer je opaljena, luda i mislim da smo dobra kombinacija. Stvarno mi je jako draga i imam ozbiljne namjere, sada je sve na njoj, ako me shvati ozbiljno, bit će sve super, a ako me povrijedi, dići ću ruke', ispričao nam je Ante te dodao da će joj on, dok Maja bude na Farmi, pripremati album kod Alke Vuice

'Ja ću joj biti vjeran jer mi je prirasla srcu. Ja bih bio najsretniji da imam jednu osobu uz sebe, a ne da stalno mijenjam partnerice jer to mi već ide na živce', dodao je Ante.

     

Ostali farmeri pojavili su se na druženju, a jedna od njih je bivša Playboyeva zečica Sabina Čedić koja jedva čeka otići na selo i boriti se za glavnu nagradu. Kako nam je ispričala, ne boji se rada u vrtu, životinja ni kopanja.

'Odmah ću se primiti lopate', kazala je Sabina kojoj će ipak, kako kaže, problem biti hladnoća te će joj nedostajati dečko.

'Dečko će me čekati vani, obećao mi je da će me čekati i potpuno mu vjerujem. Sigurna sam u našu ljubav i vezu', rekla nam je bivša voditeljica 'Golih vijesti' koja kaže da ima natjecateljski duh i da bi htjela, naravno, dogurati do kraja.

Manekenka Jelena Bosančić također je jedna od kandidatkinja; osim što je prekrasna, pohvalila nam se da je duga na jeziku, pa bi zbog toga mogla imati problema.

'Drago mi je što idem na Farmu, a opet me strah međuljudskih odnosa, hladnoće i buba, no unatoč tome mislim da ću se dobro snaći jer sam snalažljiva po prirodi. Lajava sam, glasna, volim biti u centru pažnje i ljudi me vole slušati. Mislim da bih mogla doći u probleme zbog svog jezika, ali ja sam takva po prirodi i stvarno to ne mogu kontrolirati. Često se miješam u stvari koje me se ne tiču, ali eto, probat ću se prilagoditi', rekla nam je prekrasna manekenka.

     

Nicole Bulat, bivša feminnemka koja je u posljednje vrijeme prestala pjevati te se posvetila fakultetu, kaže da će joj odlazak na Farmu goditi da se odmori od skandala u koje je posljednjih mjeseci bila umiješana. Posvađala se s feminnemkama, a na kraju i raskinula suradnju s menadžerom Dževadom Zahirovićem

'Mislim da on treba ući naknadno, ali ja ga uopće neću doživljavati, možda će me pokušati isprovocirati, ali on je zadnji koji će to moći', rekla nam je Nicole.
Ostali farmeri su: Branka Mutti, Danijela Popović, Marinela Jantoš- Ella, Elio Pisak, Antonio Marušić, Stjepan Božić, Kristijan Curavić, Ivo Amulić, Josip Ivančić, Kristijan Rahimovski, Dževad Zahirović, Bruno Orešković, Sebastian Popović, Žana Strbac, Tanja Rukavina i Angie Garany.