SIN ALKE VUICE:

Maja Lena, Lana i ja trpimo torturu Vlatke Pokos

23.06.2010 u 11:58

Bionic
Reading

Sin Alke Vuice Arian odlučio je u otvorenom pismu javnosti obraniti svoju majku od optužbi Vlatke Pokos te je zamolio da mediji prestanu prenositi 'besmislene laži netalentirane i sirote osobe poput nje'

Sin Alke Vuice osjetio je potrebu obratiti se javnosti i zaštititi svoju majku od optužbiVlatke Pokoskoja ju je nazvala promiskuitetnom alkoholičarkom te je izjavila da je zanemarivala svog sina. Osim njega i njegove obitelji, Arian je imao potrebe naglasiti da Vlatka zlostavlja i malu Lanu, sina Snježane Mehun Dinu te Maju Lenu svojim tvrdnjama u knjizi, pa je naveo da će pravdu potražiti sudskim putem.

'Osjećam mušku dužnost zaštititi i obraniti svoju majku Alku Vuicu, ženu koja čak i ne zna što je muška zaštita. Već tjednima trpim torturu određene individue koja se zove Vlatka Pokos i koja nastoji prikazati život moje mame promiskuitetnim, a mene zlostavljanim i neželjenim. Najradije bih okrenuo glavu i nasmijao se na njezine besmislene laži, ali promatrajući moju čitavu familiju koja pati, osjećam potrebu obratiti se javnosti.

Želim reći da beskrajno poštujem svoju mamu Alku već i samim time što je samohrana majka i da sam joj zahvalan što me donijela na svijet u uvjetima koji nisu bili nimalo laki ni za nju ni za mene, ali je opet sve učinila da se baš ja osjećam sretno i da budem tu gdje jesam. Čitavog života bila mi je i ostat će mi uzor, nadasve ljudski i roditeljski! Jedino što sam oduvijek osjećao prema svojoj mami je ljubav i ponos. Ljubav, jer je ljubav uvijek davala i jer sam u njoj 'plivao'. Moja mama je žena koja mi je pružila sigurnost i toplinu doma, trudeći se da mi nikad ne nedostaje otac! Svoj djeci ovog svijeta poželio bih takvu mamu! Uvijek je podržavala i drugu stranu moje obitelji i nastojala pomiriti sve strane, čineći od svih pravu obitelj.

Imam potrebu još jednom upozoriti javnost i medije da ne banaliziraju tuđe živote zbog jeftine zarade.

Dirajući u život moje majke, nazivajući je promiskuitetnom alkoholičarkom koja me zanemarivala, duboko ste povrijedili Božji zakon! Napali ste ženu koja je prije svega hrvatska umjetnica koja vas je sve zadužila u nekom pogledu, a onda ste zbog tračeva jedne netalentirane i sirote osobe koja ne zna što bi sama sa sobom porazili smisao!

Krajnje je vrijeme da se netko obrati javnosti s moralnog stajališta. Ako je ta žena čijim vas štivom truju, žena koja je ikada voljela dijete zbog kojeg u javnosti plače, stavite ruku na srce i upitajte se, biste li to činili djetetu koje volite? Biste li to uopće činili bilo kojem djetetu? Kad kažem bilo kojem djetetu, onda prvenstveno mislim i na malu Lanu (koja je ionako već imala previše tragedije u svom nejakom životu) i na Maju Lenu i na sebe samog i na Dinu, Mehunkinog sina i na svu djecu koja moraju ispaštati zbog obračuna i nekih dugova iz prošlosti bilo koga od odraslih... ili zbog nečije beskrupulozne zarade.

Ja ću svakako svoju zaštitu potražiti na sudu vjerujući još uvijek da pravna država postoji i da nitko na ovom svijetu ne može dirati i vrijeđati moje pravo na život, dostojanstvo, ugled i čast nazivajući me neželjenim', napisao je Arian Zvonimir Vuica Veličković u pismu medijima.