U CENTRU PAŽNJE

Maja i Lana: Svojom ljepotom oduzimaju dah

29.11.2014 u 12:44

Bionic
Reading

Lijepe sestrične Lana Radeljak i Maja Lena Lopatny zajedno su došle na prestižnu modnu manifestaciju gdje su plijenile pažnju svojom ljepotom

U publici prve večeri modnog događanja Smart Fashion Week Zagreb pažnju su plijenile lijepe sestrične Lana Radeljak Maja Lena Lopatny.

Kći prerano preminule glumice Ene Begović rijetko se pojavljuje na takvim događanjima pa je upravo zbog toga privlačila pozornost, a revije je pratila u društvu sestrične Maje Lene, kćeri Mije Begović.


Lijepe sestrične dobile su lavinu komplimenata. Mnogi su komentirali da je Lana izrasla u pravu ljepoticu. To mišljenje dijeli i Maja Lena koja se jednom prilikom pohvalila da ima najljepšu sestričnu na svijetu.

Lana Radeljak neodoljivo sliči svojoj prerano preminuloj majci, a sa svojih 14 godina izrasla je u prekrasnu mladu ženu.

Dok je Maja Lena odabrala kratku haljinu i štikle, Lana je odabrala crno-bijelu kombinaciju uz visoke tenisice.
Prvu večer Smart Fashion Weeka posjetili su i Anica Martinović, Ana Gruica, Neven Ciganović, Sonja Kovač i Iva Leko.

Pred prepunom dvoranom Hypo centra prikazano je čak šest revija, od kojih četiri revije potpisuju domaća imena poput Ivane Popović, Ane Kujundžić, Monike Sablić i Simone Manojlović, a ostale dvije revije respektabilni londonski modni brand Fabryan i dobro poznati The Rodnik Band kojemu je zaštitno lice kolekcije poznata manekenka Cara Delevigne.