DRAŽI VATRENE MEKSIKANKE

Ma tko bi odolio opakom dekolteu Salme Hayek?

23.11.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Na dodjeli godišnje televizijske i medijske nagrade njemačke medijske kompanije 'Hubert Burda Media' u centru pažnje svakako je bila prelijepa glumica Salma Hayek koja je otkrila draži i uvela pomutnju na crveni tepih

U dugoj crnoj haljini koju su krasili zlatni porubi lijepa 46-godišnja Salma Hayek izgledala je doista zanosno, a odvažni kroj haljine s naglašenim dekolteom otkrivao je Salmine draži i prizivao poglede.

Lijepa Meksikanka dobro zna što odjenuti kako bi privukla pažnju na sebe, a ovoga puta crno-zlatna kombinacija se pokazala dobitnom. Crna duga haljina ukrašena zlatnim trakicama odlično se slagala s malom crnom torbicom sa zlatnim lancem te brojnim zlatnim narukvicama koje je nanizala na zapešćima. Uz raspuštenu kosu koju su krasili zanosni valovi, lijepa Salma je izgledala očaravajuće i teško da bi joj itko dao 46 godina.

Ove godine Salma je dobila i nagradu Bambi, a prilikom primanja nagrade, kipić je i poljubila. Uz broje uzvanike, na dodjeli nagrada na pozornici su zapjevali i Celine Dion koja je stigla u društvu supruga Renea Angelila te dečki iz benda One Directiona.