ISTARSKA OAZA

Luksuzni detalji, personalizirana usluga i proljetni šarm

07.03.2016 u 09:00

  • +2

Kempinski

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Iz luksuznog golf i spa resorta s pet zvjezdica smještenog pokraj mora nedaleko od Umaga nagradit će Vas pogledom na prekrasno jadransko plavetnilo i slikovitu ruralnu prirodu sjeverozapadne Istre. Svaki detalj ovdje je pažljivo promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta te osjećaja veličine i ekskluzivnosti

Suvremeni turisti s istančanim osjećajem za lijepo i u potrazi za savršenim proljetnim odmorom cijenit će izuzetnu welness ponudu, izvrsnu kuhinju te mnoštvo dodatnih sadržaja. Energy Clinic Carolea Spa koncept baziran na zdravlju i općoj dobrobiti, nudeći pomlađujuće tretmane i usluge osobnog trenera te luksuznu kozmetiku. U bogatoj ponudi posebno se ističu hammam ritual, tradicionalne masaže Dalekog istoka te tradicionalne tehnike iscjeljivanja tradicionalne kineske medicine. Gostima su na raspolaganju brojne saune i parne kupelji, rimska kupelj, prostori za opuštanje s vodenim krevetima i grijanim ležaljkama, kao i zatvoreni bazen i fitness-studio. U sklopu resorta nalazi se i Golf Klub Adriatic, prvo istarsko natjecateljsko golf igralište s 18 polja.

Svijetle, elegantne sobe i apartmani klasično-suvremenog dizajna sa suvremenim tehnološkim rješenjima raspolažu prostranim balkonima ili terasama. Lijepe mramorne kupaonice s odvojenom kadom i tušem i luksuznim toaletnim potrepštinama pravi su spa doživljaj u malom. Želite li uživati u aromatičnoj kupci, jednostavno odaberite s ponuđenog menua u Vašoj sobi. Ravnoteža između hi-tech značajki, uključujući i bežični pristup internetu, udoban smještaj, mnoštvo dodatnih sadržaja i usluga tvore savršen ambijent za uistinu ugodan boravak. Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja.

Restorani Dijana i Kanova predstavljanju vrhunac gourmet doživljaja. Glavni šef kuhinje Daniel Pause svoje kulinarsko iskustvo zahvaljuje kuhinjama europskih hotela grupacije Kempinski. Vizualno elegantni dizajn restorana Dijana Chef Daniel upotpunio je ponudom jela mediteranske kuhinje i internacionalnih specijaliteta. Koncept restoran Kanova izgrađen je na interpretaciji lokalne istarske kuhinje. Ovdje renomirani istarski Master Chef Zoran Čobanov koketira s oblicima, bojama i teksturama i pronalazi nove načine da istakne najbolje okuse istarsko-mediteranske fuzije.