DA TI PAMET STANE

Luksuz vrijedan 644 milijuna kuna: Kada vidite u kakvoj raskoši živi legendarni agent 007, Pierce Brosnan, ostat ćete bez riječi

01.10.2020 u 17:01

Bionic
Reading

Legendarni holivudski glumac Pierce Brosnan godinama uživa s obitelji u luksuznom domu u Malibuu. Veliko je to imanje na samoj plaži koje si rijetko tko može priuštiti, no čini se kako su Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith odlučili prodati raskošnu vilu i zamijeniti je manjom nekretninom

Sada kad su njihova djeca odrasla, nemaju više potrebe imati ovoliku kuću samo za sebe. Mediji su se raspisali kako čuveni tajni agent 007, Pierce Brosnan i supruga prodaju svoj dom u Malibuu, a od cijene, kao i interijera, zastaje dah.

Luksuznu nekretninu tik uz ocean Brosnan prodaje za nevjerojatnih 644 milijuna kuna. Ukupne površine 1.160 metara kvadratnih ova velebna nekretnina pravi je raj za ljubitelje luksuza i lagodnog života. Glavna rezidencija ima devet spavaćih soba i 14 kupaonica, a na imanju se nalazi i kuća za goste.

Nekretnina je smještena na Broad Beachu, a imanje se prostire na 4,7 tisuća metara kvadratnih. Osim velikog bazena, novi će vlasnik na raspolaganju imati i vlastitu teretanu, kino-dvoranu, spa centar i saunu, a uvjerljivo najbolji dio je taj što će se moći 'baciti' u more kad god poželi.

  • +7
Kuća Piercea Brosnana Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia