MODERNA ELEGANCIJA

Luksuz od 1200 kvadrata: Mladi američki reper počastio se novim domom u Kaliforniji

21.06.2020 u 20:21

Bionic
Reading

Glazbenik koji nastupa pod umjetničkim imenom The Weeknd počastio se novom raskošnom vilom na Hidden Hillsu, dijelu Los Angelesa koji obožavaju bogati i slavni. Za svoj novi dom od ukupno 1200 kvadrata reper je izdvojio čak 25 milijuna dolara

Nova kuća repera The Weeknda na prvu očarava svojim interijerom ali i raskošnom vanjštinom koja je sve samo ne obična. Stil koji prevladava unutrašnjosti ove luksuzne kuće je moderna elegancija i ona se prožima gotovo svim prostorijama.

U čak devet spavaćih soba i jedanaest kupaonica vidljivi su svijetli elementi koji dodatno otvaraju prostorne granice. Bijela boja zaštitni je znak ovoga doma, uz nekoliko detalja u tamnijim nijansama koje savršeno upotpunjuju prostor.

  • +9
Novi dom repera The Weeknda Izvor: Profimedia / Autor: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prostrana blagovaonica s desetak sjedećih mjesta nastavlja se u još raskošniji dnevni boravak s udobnim sofama. U kuhinji dozu luksuza osigurava mramor kojim su obogaćene sve radne plohe te srebrne kuhinjske fronte.

Uz unutrašnji bazen koji je noću posebno osvijetljen, na posjedu imanja nalazi se i vanjski uz terasu za sunčanje te lounge s udobnim foteljama i pogledom na vrt. Tu je I pravo košarkaško igralište, vinski podrum te multimedijalna soba.