STIŽE POMOĆ

Meghanina majka Doria Ragland useljava se u dom svoje kćeri i princa Harryja

14.06.2020 u 15:29

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry su nakon što su sve iznenadili svojim iznenadnim odlaskom iz kraljevske obitelji skrasili su prvo u Kanadi, a zatim su se preselili u Los Angeles gdje trenutačno žive

Doria Raglan, Meghanina majka s kojom je zvijezda serije 'Suits' vrlo bliska te je jedina iz njezine obitelji nazočila Meghaninom i Harryjevom vjenčanju u Engleskoj prije dvije godine, kako pišu britanski mediji, uskoro će se pridružiti kćeri, zetu i malenom unuku Archieju u njihovom novom domu u Los Angelesu.

'Meghan, Harry i Archie nisu nikako imali prilike družiti se s Dorijom otkako su se preselili u Los Angeles jer su nastupile mjere izolacije zbog globalne pandemije koja je paralizirala i Kaliforniju. Princ Harry i Doria, unatoč svim silnim šalama na račun loših odnosa punice i zetova, imaju prijateljski odnos i sjajno se slažu', objasnio je jedan izvor dodajući kako će oboma dobro doći pomoć Meghanine majke koja se silno razveselila dolasku u Ameriku unuka Archieja.

Meghan je nakon razvoda njezinih roditelja ostala živjeti s majkom Dorijom za koju je uvijek imala samo riječi hvale.

Lijepa 38-godišnja koja je odrasla u obitelji bijelca i Afroamerikanke, nedavno se osvrnula na događanja koja posljednjih tjedana potresaju Ameriku nakon što je Afroamerikanac George Floyd stradao usljed policijske brutalnost.

Markle je snimila video od tri i pol minute koji je osvanuo na YouTube kanalu, a koji je poslan učenicima njezine srednje škole Immaculate Heart High School u Los Angelesu.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Front Row Image / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je nešto više od tjedan dana šutjela o istoj temi, inače vrlo aktivistički nastrojena Meghan, našla se na udaru javnosti.

Zbog svoje šutnje ispričala se svima i kazala: 'Nisam bila sigurna što reći. Htjela sam poslati ispravnu poruku i razmisliti o svemu što ću reći, a ne da se nešto krivo protumači. Imala sam veliku tremu, bila sam nervozna i bilo me strah. No, onda sam shvatila da je jedino pogrešno zapravo ne reći ništa'.

Osim posljednjeg ubijenog Afroamerikanca Georgea Floyda, Meghan se prisjetila još nekoliko žrtava sličnog nasilja te ih poimence naglasila. 'Sve ovo što gledamo posljednjih tjedan dana diljem naše države, u našem rodnom gradu Los Angelesu me shrvalo', rekla je potom nekadašnja stalna članica britanske kraljevske obitelji.