S ELTONOM JOHNOM

Luka i Stjepan uživaju u glamuru

31.03.2014 u 16:21

Bionic
Reading

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser protekli su vikend proveli u Las Vegasu povodom rođendanske zabave Eltona Johna

Ondje su imali priliku družiti se s legendarnim producentom Quincyjem Jonesom! Naš popularni violončelistički dvojac na rođendanu je mnogobrojnim uzvanicima odsvirao 'Smooth Criminal' što je oduševilo slavnog producenta, među ostalim poznatog i po suradnji s Jacksonom.

'Zapravo, kad malo bolje razmisliš, da nije njega, ne bi bilo ni nas, jer upravo je on taj koji je producirao najvažnije i najprodavanije albume Michaela Jacksona (Thriller i Bad). To uključuje i pjesmu 'Smooth Criminal' koja nas je proslavila! Napokon smo imali priliku upoznati čovjeka koji je stvorio povijest, koji je stvarao takva remek-djela! Kakav muzičar, kakva legenda. Bio je neopisiv osjećaj družiti se s njim! Uz to je bio toliko ljubazan, drag i pristupačan da se čak trudio pričati s nama hrvatski! Pokušao se sjetiti svih riječi koje zna baš kao i svega sto zna o našoj zemlji, a znao je puno!' poručuju Luka i Stjepan.

Među okupljenim poznatim osobama, bio je i frontmen The Killersa, Brandon Flowers koji se također upoznao s 2CELLOS.

Luka i Stjepan prošloga su se tjedna nakon uspješne solo turneje u Japanu kratko odmorili kod kuće, no nakon samo par dana bili su na putu za Ameriku kako bi bili dio rođendanske proslave Eltona Johna s kojim su proputovali gotovo cijeli svijet.

Inače uz koncerte, 2CELLOS rade i na novom albumu čiji izlazak očekujemo do kraja godine. Spot za aktualni singl 'Thunderstruck' pogledan je na YouTubeu gotovo 14 milijuna puta.