SVESTRANI BODI

Isplati ga se imati u ormaru: Ovom odjevnom komadu ne mogu odoljeti modne ovisnice, a jasno je i zašto

23.03.2021 u 08:30

Bionic
Reading

Na prelasku iz zimskih u toplije mjesece u godini presudan je jedan odjevni komad, a o njemu se vrlo malo govori. Neopjevani junak u ormaru brojnih zaljubljenica u modu proteklih godina postao je bodi, a sve njegove varijante nose se bez ikakvog napora

Iako su ne tako davno bivali na modnim marginama, zahvaljujući slavnim ljepoticama poput britanskog modela Rosie Huntington-Whiteley ili članica klana Kardashian-Jenner, bodiji u svim svojim inačicama postali su omiljenim odjevnim komadom.

Osim što imaju sposobnost zagladiti figuru i stvoriti elegantnu siluetu kojoj teže brojne dame, njihovi jednostavni primjerci s lakoćom se kombiniraju uz različite odjevne komade i služe kao bazični komad poput obične bijele majice ili košulje.

  • +20
Bodiji Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uvjerljivo najpopularnijim modelima bodija pokazali su se modeli jednostavnog dizajna, u zemljanim tonovima ili puderastim nijansama koje se prilagođavaju tonu kože, a koje je svojom modnom linijom SKIMS uspjela popularizirati i slavna Kim Kardashian.

Osim što ih u svojoj ponudi imaju brojni dizajnerski brendovi, bodiji su podjednako dominantni na policama high street trgovina, a zaljubljenice u modu s Instagrama svojim stajlinzima redovito dokazuju njihovu svestranost i lakoću nošenja.

Street style inspiracija: Kako ove sezone nositi bodije