STAJLING ZA 5

Ludo dobra kombinacija: Pedeset plus influencerica pokazala kako se nose kultne tenisice, stare više od 100 godina

01.06.2021 u 10:47

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska pedeset plus influencerica koja zahvaljujući svojim razigranim stajlinzima ima rastuću vojsku obožavatelja, s nevjerojatnom lakoćom stvara stajlinge koji su pravo nadahnuće

Modne zaljubljenice odavno su prepoznale genijalan osjećaj za stil kreativne Španjolke sa srebrom u kosi koja je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako se i sama iznenadila da je u kratkom roku stekla veliki broj obožavatelja.

Carmen hrabro spaja nespojivo pa ne bježi niti od intenzivnih boja, uzoraka, krojeva...

Uvriježena pravila odijevanja za dame iznad 50 krši s puno stila, a jedna od njezinih najomiljenijih kombinacija podrazumijeva trendi tenisice koje najčešće nosi sa trendi suknjama ili haljinama kreirajući tako genijalne stajlinge.

  • +14
Conversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Jedan od modela tenisica koji ova cool influencerica naprosto obožava u proljetno-ljetnim mjesecima su legendarne starke, prepoznatljivog dizajna čija se cijena kreće negdje oko 500 kuna. Legendarne starke proizvode se više od 100 godina, a ove su sezone ponovno veliki hit, pa smo ih vidjeli na stopalima mnogim poznatih dama uključujući i potpredsjednicu SAD-a Kamalu Harris, ali i legendarnu glumicu, 75-godišnju Diane Keaton koja se ne odriče omiljenih Conversica ni u osmom desetljeću.

Carmen Gimeno je ovoga puta spojila maksi haljinu veselog uzorka od pletiva s potpisom Zare s traper jaknicom i bijelim niskim starkama, a stajling bez greške je začinila naočalama retro stila i ležernim bobom.

Outfit koji podiže raspoloženje u trenu njezini su pratitelji nagradili s bezbroj pozitivnih komentara.