omiljena kombinacija

Emily Ratajkowski ima savršeni ljetni stajling: Laskava haljina i jednostavne bijele tenisice kombinacija su s kojom je nemoguće pogriješiti

01.06.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski, glumica i manekenka, koja stoji iza brenda kupaćih kostima Inamorata, svojim modnim kombinacijama redovito privlači pažnju, a mnogi je smatraju modnim uzorom. Ovoga puta pokazala je laskavu satensku haljinu koju je kombinirala uz bijele tenisice

Emily Ratajkowski obožavatelje i pratitelje na Instagramu razveselila je nizom fotografija najnovijih događanja iz svog privatnog života. Tako je mlada mama koja je početkom ožujka rodila sina Sylvestera Apolla Beara objavila i prvu sliku svog novog njujorškog stana, za tu prigodu Emily je odjenula elegantnu satensku haljinu koja doslovce klizi po tijelu. Haljinu boje bjelokosti koju krase rese na gornjem dijelu kombinirala je sa svojom omiljenom obućom – bijelim tenisicama i time dokazala kako se niski model bijelih tenisica u kombinaciji gume i platna doista može nositi uz svaku kombinaciju.

Usklađivanje tenisica s haljinama jedan je od glavnih trendova ovog ljeta, a bijele tenisice pružaju savršenu ravnotežu između elegantnog i ležernog stajlinga kada niste raspoloženi ni za visoke potpetice ni za sandale. Otkako je prije dva mjeseca postala mama Emily vrlo često kombinira tenisice sa haljinama i to čini jako dobro. Tako se nedavno ulicama New Yorka prošetala u chic kombinaciji bijele mini haljine, zelene šilterice, bijelih tenisica i narančaste popularne 'kroasan' torbice.

Emily čest bira Vans tenisice i to model Classic Tumble Era koji je svjetlo dana prvi put ugledao 1976. godine. Tenisice koje nos Emily prodaju se za 60 dolara, odnosno za nešto malo manje od 370 kuna. Za dnevne izlaske Emily jednostavno obožava bijele tenisice jer se vrlo lako kombiniraju s bilo kojim stajlingom pa tako ulicama New Yorka redovito šeta i u brendovima kao što su Reebok, Nike, Adidas i vrlo popularna Veja.