TRENDI IZDANJE

Look koji je kao stvoren za nju: Jelena Rozga oduševila u traperu od glave do pete i bijelim tenisicama

19.04.2021 u 09:08

Bionic
Reading

Pjevačica Jelena Rozga uvijek izaziva oduševljenje svojim cool izdanjima, a ponovno je na Instagramu svoje fanove raspametila casual kombinacijom

Lijepa Splićanka podjednako dobro izgleda kad se radi o svečanim izdanjima, ali i ležernijim street style outfitima koji joj sjajno pristaju.

Modni kritičar Fashion Guru već je pohvalio njezine casual stajlinge koje je pokazala u godini obilježenoj globalnom pandemijom.

'Njezina pojavljivanja i koncerti bili su limitirani, ali na društvenim mrežama pokazala je da se čak bolje odijeva privatno i neobavezno, nego kada je namontirana', ocijenio je Fashion Guru u svojoj godišnjoj listi Jelenine outfite.

Ona ne krije koliko joj nedostaju koncerti i publika, no usprkos životu u 'novom normalnom', nije izgubila volju da osmisli svoja cool modna izdanja.

Lijepa plavuša, koja će ove godine proslaviti 44. rođendan, nije se puno promijenila od početka karijere, a njezine ležerne kombinacije nadahnute aktualnim comfy stilovima savršen su modni izbor za svakodnevne kombinacije.

  • +2
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Ponovno je pokazala svoj osjećaj za stil u mladenačkoj kombinaciji koja je raspametila njezine brojne obožavatelje na društvenim mrežama.

Uvijek u korak s trendovima, Jelena je bez greške kombinirala traper košulju s bijelim trapericama stvorivši mladenačku kombinaciju koja u trenu skida godine. Visok rep i sunčane naočale odlično su se uklopili u ovaj casual look.

Iako su unazad nekoliko sezona all denim izdanja bila nepoželjna, vratila su se u velikom stilu i nikad nisu bila privlačnija, a najbolji je dokaz upravo najnoviji Jelenin stajling.