NAJBOLJI DOKAZ

Look koji briše godine: Kultne tenisice i suknja animal uzorka odlično stoje i zrelijim damama

14.09.2022 u 15:35

Bionic
Reading

Španjolska pedeset plus influencerica Carmen Gimeno ima rastuću vojsku obožavatelja, što nikoga ne čudi jer njezin je Instagram pravi modni dragulj

Ukoliko ne znate što biste odjenuli, uvijek je dobra ideja posjetiti Instagram kreativne sjedokose modne zaljubljenice koja samo niže genijalna izdanja jedno za drugim.

Ako netko ne zna za greške kad se radi street styleu, onda je to bez sumnje Carmen Gimeno.

  • +7
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Već je neko vrijeme u fokusu zaljubljenica u modu jer ima sjajna modna izdanja s puno stila. Kraljica low budget kombinacija u stanju je svaku modnu kombinaciju učiniti posebnom, a stajlinzi koje osmišljava podjednako su prikladni i za dame svake dobi.

Njezin omiljeni komad su tenisice pa sjedokosa Španjolka ima zavidnu kolekciju te je ovoga puta posegnula za legendarnim vansicama, a koje svakom outfitu daju mladenačku vibru.

Pa ako ste mislili da ovakve tenisice nisu prikladne za dame u plus pedeset kategoriji, u krivu ste.

Carmen je upravo crne tenisice s potpisom Vansa kombinirala s efektnom suknjom animal uzorka u crnoj-bijeloj varijanti iz Zare, a ovaj cool look zaokružila je velikim crvenim remenom i pripijenim crnim topom.

Crvena torbica i ruž u istoj nijansi dobro se uklopio u ovaj look omiljene modne ikone iz Bilbaa koji vrijedi kopirati.

U komentarima njezini su je obožavatelji samo hvalili: 'Jedinstveno, kao i uvijek, divno', 'Animal uzorci nikad ne dosade', 'Lijepa suknja'.