apsolutni must have

Ljubav na prvi pogled: Top 10 modela torbica koje ćete ove jeseni odmah poželjeti u ormaru

18.11.2021 u 10:57

Bionic
Reading

Jedan od najboljih načina da sezonski osvježite garderobu i uskladite je s vladajućim trendovima nabavka je nove torbice, jednog od najvažnijih modnih dodataka. Kriterij prilikom kupovine svakako je funkcionalnost, ali visoko na cijeni je i stil. Naime torbica je točka na 'i' prilikom oblikovanja stajlinga, a ovi modeli iz jesenskih kolekcija jedva čekaju ugledati svjetlo dana

Različite strukture, vrste tkanine, veličine ali i teksture, boje i uzorci omogućuju da baš svatko pronađe savršenu torbicu, bez obzira naginjete li vječnoj klasici i vintage stilu ili su pak vaš prvi izbor odvažni i trendi modeli. Ako vam u ormaru nedostaje savršena torbica za ovu sezonu, bacite oko na ovih 10 modela – ljubav na prvi pogled osjetit ćete barem jednom.

Etro Crown me

Upoznajte svog novog najboljeg suputnika. Najnovija kolekcija Crown me modne kuće Etro s nizom torbi i modnih dodataka interpretira bezvremenski stil nativnih Amerikanaca na moderan način. Etrova prepoznatljiva tkanina šarenog uzorka osmišljena je u koži s detaljima poput ukrasnog kamenja u boji i zakovica, a krajnji rezultat je sjajan. Modni dodaci su u svim veličinama, od velike šoping torbe pa do obožavane torbice za nošenje na ramenu, te predstavljaju savršen izbor za baš svaki dan.

Loewe Flamenco

Large Flamenco varijanta je originalne torbe Flamenco, a koju je Loewe lansirao 70-ih. Kožna torba većih dimenzija uspješno spaja klasiku, koja se može kombinirati s doslovno svime, te moderan stil, što joj daje nov i svjež izgled. Nosite je ispod ramena ili prebacite preko njega – Flamenco će uvijek izgledati jako dobro.

  • +22
Hit torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prada Signaux

Žudite za malo boje i razigranosti u moru tmurnih jesenskih nijansi? Srce će vam brže zakucati pri pogledu na Pradinu torbicu Signaux. U paunski plavoj boji vrlo je upečatljiva, a istovremeno minimalistička i tako chic. Geometrijski oblik ublažen je zaobljenim kutovima, a tu su i meka podstavljena koža i konstrukcija obrnutih šavova. Doista živopisan primjerak koji unosi uzbuđenje u svaki jesenski look.

Balenciaga Le Cagole

Ove jeseni Balenciaga oživljava kultnu motorističku torbicu iz 2000-ih. Kvadratni oblik legendarne Motorcycle Bag zamijenjen je zakrivljenom siluetom uz zadržavanje prepoznatljivih Balenciaginih detalja koji joj daju opušten, ali chic štih: ravni metalni gumbi, patentni zatvarači, ukrasno ispleteni kožni detalji i, naravno, ogledalo u obliku srca. Dolazi u četiri veličine, u različitim varijantama kože i završnih obrada, te predstavlja savršen komad koji će svaki stajling učiniti kulerskim.

Bottega Veneta Classic

Bottega Veneta Classic nudi jedinstven izgled crne torbice koja nikada ne izlazi iz mode. I dok na većini modela ove jeseni dominira koža, ovdje to nije slučaj. Detalji od užeta pokrivaju torbu od tkane teksture sve do resica koje vise sa strane. U kombinaciji s vestom od kašmira ili dugom pletenom haljinom, Bottega Veneta vrlo lako može od dnevne postati večernja torbica.

Jacquemus Le Seau Carré

Želite li torbu udobnu poput omiljenog džempera ili jakne? Le Seau Carré utjelovljuje najbolje dijelove ove modne sezone. Krzno u boji devine dlake prekriva kockasti oblik torbice, a koja predstavlja zabavan, razigran i doista savršen izbor za sezonu pred nama.

Gucci Diana

Ponovno je predstavljena omiljena Guccijeva torba princeze Diane iz 1991. Ovaj potez prati uspješnu kreativnu viziju Alessandra Michelea ponovnim lansiranjem Jackie 1961., u čast Jackie Kennedy. Klasična torba s ručkama od bambusa dobiva osvježen i vrlo snažan izgled u neonskoj boji. Stilski dotjerana, nosiva je baš svaki dan te savršena za podizanje ležernog izdanja inspiriranog princezom Dianom.

  • +10
Minimalističke torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Chanel Mini Flap

Za noćne izlaske, kada vaša haljina nema džepove ili sve što želite ponijeti su telefon, kreditna kartica i eventualno sjajilo za usne, Chanel Mini Flap savršen je izbor. Mikrotorbe i ove sezone ostaju u trendu, a dolaze u novim oblicima i izvedbama. Cross body torbica od teleće kože u krem boji ide uz baš svaki modni stil.

Fendi First

Fendijeva oversized torba First ima sve predispozicije postati hitom sezone. Potpuno nova silueta brenda predvodi velike trendove za jesen, odišući hladnoćom i oštrinom. Luksuzna kožna torbica upečatljivih oblika i detalja pravi je statement modni komad.

  • +4
First - torba brenda Fendi Izvor: Profimedia / Autor: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Telfar Duffle

Telfar Clemens predstavio je najnoviju torbu na Tjednu mode u New Yorku nakon što je ostvario velik uspjeh šoping varijantom Bushwick Birkin, a koja po pitanju ulične mode predstavlja svojevrstan sveti gral te ju je nemoguće nabaviti u nekim bojama. Sportskoj torbi Duffle predviđa se sličan, ako ne i veći uspjeh, a izgledom ovaj model slijedi vrlo sličnu siluetu proizašlu iz suradnje s Converseom ovog ljeta. Kupci će moći nabaviti Duffle Bag samo u povremenim ekskluzivnim izdanjima na platformi brenda TelfarTV putem QR kodova. Izrađena od veganske kože te ukrašena reljefnim logotipom, dolazi u tri veličine, baš kao i kultni klasik, a do sada je prikazana samo u crnoj boji.