statement komad

Torba je ove sezone jedan od najvažnijih detalja, a ako želite biti u trendu - bacite oko na ove najpoželjnije modele

23.10.2021 u 08:06

Bionic
Reading

Od torbi nadahnutim putnim kovčezima do luksuznih torbica od antilopa koje se nose preko ramena - nedavno održani prestižni tjedni mode donijeli su neke sasvim nove trendove po pitanju ovog najomiljenijeg, ali i najupečatljivijeg modnog dodatka. Ako ove sezone kupujete novu torbicu, svakako u obzir uzmite jedan od ovih vrućih trendova

Novi trendovi u svijetu torbi ljupka su mješavina reinterpretiranih klasika, ali i novih, upečatljivih stilova. Klasična i bezvremenska damska torbica s kratkom ručkom za sezonu pred nama dobiva posve moderan izgled, a casual torbice preko ramena dostupne su u trendovskim sezonskim materijalima.

No tu su i bezvremenski privlačne statement torbice - poput povratka Guccijeve Diane i torbice Amazona modne kuće Loewe, izvučenih iz arhiva te predstavljenih u novom izgledu.

Nekoliko stilova dijeli zajedničke praktične značajke, poput upotrebe kože neutralne boje i dimenzija koje se mogu klasificirati od srednjih do prostranih. Takve karakteristike značajno olakšavaju odluku o ulaganju u trendove jer su takvi modeli lako nosivi nekoliko sezona i godišnjih doba. Uz to, dolazak zime označava početak razdoblja različitih okupljanja i zabava pa torbe malih dimenzija, prikladne za nošenje uz elegantne večernje stajlinge, dobivaju posebnu pozornost i maksimalnu dozu sjaja.

  • +22
Hit torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Torba kao upečatljiv detalj

Ovu sezonu obilježavaju torbice dizajnirane po uzoru na starinsku prtljagu, kofere i putne torbe, samo u značajno manjim dimenzijama. S kratkom ručkom za nošenje u ruci, ove modne poslastice lako će postati vaša omiljena prtljaga.

Smeđe nijanse

Smeđa se već nametnula kao jedna od najtraženijih boja ove sezone, pa zašto ne nastaviti ovaj primamljiv jesenski trend torbicama u bogatim nijansama antilopa? Sigurni smo da vas neće biti potrebno puno uvjeravati.

Poput vreće bez dna

Konačno model torbe u koju bez problema stanu baš sve stvari. Prostrane torbe dominiraju jesenskim asortimanom te su sjajna varijanta za svakodnevne obaveze. Razmotrite stilove brendova od Caroline Santo Domingo do Khaitea.

S kopčom

Bezvremenski elegantne i ženstvene torbice s kopčom na gornjem dijelu te naglašenog volumena zbog kojeg podsjećaju na jastučić vraćaju se na modnu scenu, a novi modeli donose zanimljive detalje poput istaknutih kopči u zlatnoj boji, lanaca za nošenje na ramenu i oblike u formi trokuta.

Damska torbica

Jedna od najpoželjnijih i najčešće viđenih torbica ove godine bila je Guccijeva Diana. Ove damske torbe dolaze sa suvremenim detaljima, poput dvobojnog materijala, velikih kopči i rastegnutih silueta.

Torba za sva vremena i prigode

Prebacite preko ramena torbicu srednje veličine na preklop i krenite u dan. Bacite oko na upečatljive modele po uzoru na poštarske torbe brendova od Rowa do Prade i uživajte u eleganciji, ali i naglašenoj praktičnosti.

Ne štedite na sjaju i blještavilu

Iako malih dimenzija, torbice sa srebrnim detaljima sigurno će biti pravi hit. Srebrni ukrasi visokog sjaja - poput kristalnih resica i šljokica - osiguravaju to da ovosezonske mini torbe ne mogu proći nezapaženo.