Specijal

Ljeto počinje na tportalu

03.07.2017 u 14:28

Bionic
Reading

Vrućine su stigle, vrijeme odmora također... Ubacite u prvu brzinu i uz našu pomoć lagano zaplovite kroz smireno, relaksirajuće, toplo i prekrasno ljeto

Iako je ljetno vrijeme vrijeme kad pokušavamo biti najaktivniji, u ovih tri mjeseca tijelo nas moli i preklinje da se smirimo i odmorimo što je više moguće. Punjenje baterija neminovno je za svaki organizam, a ponajprije za ljude koji svakodnevno žive pod stresom, u vrtlogu svojih obveza.

No umjesto da se smire, mnogi svoj godišnji odmor prečesto provode balansirajući između želja obitelji, rodbine, prijatelja… Ako tome dodamo i obveze kao što su servisi automobila, preuređenje stana i sve ono što se pokušava ugurati u tih nekoliko slobodnih tjedana, godišnji postaje samo nastavak stresne godine, a prestaje biti odmor.  Upravo zato, vama koji puno radite, učite, odgajate… upravo svima vama posvetili smo specijal Ljeto počinje na tportalu, u kojem ćemo vam pomoći da što lakše, mirnije i bezbrižnije protrčite kroz ljetno vrijeme, podsjećajući vas u svakom redu i rečenici na odmor i relaksaciju. U specijalu tportala, tijekom narednih vrelih mjeseci,  svakoga tjedna pronalazit ćete savjete kako živjeti i smršavjeti zdravo; kako sačuvati zdravlje i živce na odmoru s obitelji; što učiniti s automobilom prije putovanja; koje aplikacije će vas odvesti do najbliže crpke, hotela, restorana… kako zabaviti dijete dok stojite u koloni na autoputu; čime se počastiti u vrelim ljetnim noćima; kamo putovati kad nemate dovoljno novca za more; što vam preko ljeta nude selo i planina; koje knjige su idealno štivo za plažu… i još puno, puno više od toga.

U svakom od tekstova, sigurni smo, uživat ćete kao što smo uživali i mi u redakciji dok smo ih stvarali za vas. A  vaše apetite, uz podršku Citroena, zadovoljit ćemo i s još nekoliko nagradnih igara. Partner projekta, tvrtka L'erbolario čitateljima će svakoga tjedna u srpnju darovati poklon pakete s ruksakom i kremom za sunčanje – sve kako bismo vas što bolje pripremili za godišnji odmor koji ćete pamtiti.

Zato ostanite uz tportal jer savršeno ljeto uselilo se kod nas, i tu će ostati sve do kolovoza.