FOTO DEMANTI

Ljeto nije gotovo dok one ne kažu da je gotovo

09.10.2016 u 14:53

  • +3

Kupanje usred listopada u Nacionalnom parku Krka

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Bionic
Reading

Raščistimo odmah, nije riječ o zakonskoj obvezi objavljivanja demantija ili prijetnji tužbom. Ugledavši ljepotice na slapovima Krke, osjetili smo snažnu potrebu demantirati sami sebe

Iako bi fotografije sa Skradinskog buka više odgovarale sredini kolovoza, snimljene su tijekom ovog listopadskog vikenda, a reporteri javljaju da je gužva kao u srcu ljetne sezone.

Prošloga tjedna prvi put u povijesti Nacionalnog parka Krka zabilježeno je više od milijun posjetitelja, a navala ne jenjava.

Turisti sa svih strana svijeta obilaze NP Krka, šeću se, uživaju u ljepotama, a ljepotice ih i dalje koriste kao savršene pozadine za svoje sebiće.

To nas ne čudi obzirom na to da smo početkom rujna ukazali na to da ljepota prirode na Skradinskom buku do punog izražaja dolazi upravo s dolaskom kiša kada rijeka nabuja.

Konstatirali smo tada da u tim ljepotama zasigurno neće uživati ljepotice sa selfie štapovima, no prizori iz fotogalerije govore nam ne samo da se naslikavaju, nego s jednakim žarom uživaju u kupanju. A to su prizori kakvi se rijetko u listopadu mogu vidjeti i u puno južnijem i toplijem moru Dubrovnika.

Nego, jesmo li ikad spominjali onu istinsku ljepotu ledom okovanog Skradinskg buka?