LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Ljetni stajling bez greške: Haljina i cipele koje laskaju figuri dobitna su kombinacija za svaku prigodu

26.07.2020 u 17:06

Bionic
Reading

Da je haljina-košulja siguran odabir za svaku prigodu uvjerili smo već puno puta, a ovom praktičnom i jednostavnom modelu ovoga ljeta vjerna je i jedna od najbolje odjevenih kraljica, Španjolka Letizia koja je bež haljinu s printom zelenog lišća kombinirala uz cipele koje laskaju figuri

Španjolska kraljica Letizia jedna je od najbolje odjevenih kraljica, a za razliku od jordanske kraljice Ranije, kojoj i fizički nalikuje, a koja se može pohvaliti garderobom kojom dominiraju imena iz samog vrha modnog svijeta, lijepa Španjolka vjerna je pristupačnim krpicama, najčešće s domaćim potpisom.

Kralj Felipe i kraljica Letizia obilježili su Dan Galicije, a za tu je prigodu bivša novinarka odabrala još jedan jednostavan stajling kojim je dominirala košulja-haljina, praktičan ljetni komad koji u zadnje vrijeme često nosi.

Košulja-haljine su kao pojas za spašavanje u danima kad ne znate što odjenuti i kad vam se ne da previše truda i vremena ulagati u slaganje stajlinga. Pristaju svakoj figuri, a ponuda u trgovinama je bogatija iz dana u dan pa s lakoćom svatko može pronaći baš onakvu kakvu priželjkuje.

  • +82
Košulje-haljine iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bež haljina na kopčanje midi dužine s uzorkom lišća na kraljici Letiziji djelo je španjolske modne kuće Pedro del Hierro, čije kreacije lijepa kraljica često nosi, a prije nekoliko dana pojavila se u njihovoj svijetloplavoj haljini-košulji sa skrivenim kopčanjem. Uz nju je nosila espadrile s punom petom, omiljeni model sandala koji je ovoga ljeta kombinirala uz brojne stajlinge.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

No ovoga puta uz vječni, damski model haljine, laskavog A kroja i stegnut pojasom u struku, odabrala je štikle s otvorenom petom od lakirane kože u nude nijansi, koje potpisuje američki brend Carolina Herrera. Nude cipele, pogotovo s petom uvijek su siguran izbor jer ne odvlače pažnju s odjeće, već joj komplimentiraju, a prednost im je i što vizualno izdužuju i laskaju figuri. Točka na i ovog jendosatvnog stajlinga bila je clutch torbica od tamnozelene kože sa zmijskim printom.

  • +26
Nude sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije