'PROZIRNA' ŠMINKA

Ljeti pudere zamijenite bronzerima i laganim rumenilima

03.06.2011 u 05:58

Bionic
Reading

S dolaskom ljeta mijenja se i većina ženskih navika. Barem kada je uljepšavanje posrijedi. Teški puderi i jak make-up ustupaju mjesto bronzerima, koji u trenutku stvaraju privid preplanulog tena, laganim sjenilima i rumenilima

Vrućina i vlaga razlozi su zbog kojih žene mijenjaju svoje svakodnevne navike nanošenja šminke ljeti. Teški puderi i jak make-up ustupaju mjesto bronzerima, koji u trenutku stvaraju privid preplanulog tena, laganim sjenilima i rumenilima.

Najbolji odabir zasigurno je terakota, i to ljetna kolekcija koja je dovoljno lagana i dovoljno tamna da istakne brončanu put svake djevojke. Stručnjaci preporučaju i nanošenje bronzera u nekoliko nijansi, u kamenu i spreju, rumenila koja na najljepši način naglašavaju 'novi' ten te sjenila koja oči lagano naglašavaju.

Inače, pri kupnji bronzera najviše pažnje treba posvetiti odabiru tona koji najbolje odgovara vašoj puti.

Ako ste svijetle puti, zaboravite na tamne tonove, birajte one koji će vašu kožu blago potamniti dajući joj dodatni sjaj te prekrivajući nedostatke. Rumenila također trebaju biti blaga, tek da lagano naglase obraze i boju.