OLIVIA CULPO

Jedna od najljepših žena svijeta ponovno je ludo zaljubljena; srce joj je ukrao zgodni sportaš

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 14.09.2020 15:44
  • Objavljeno 14.09.2020 u 14:43
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekadašnja Miss svijeta, Amerikanka Olivia Culpo već je neko vrijeme u vezi s Christianom McCaffreyjem, igračem američkog nogometa koji joj je nakon brojnih ljubavnih brodoloma vratio osmijeh na lice

Zgodna američka manekenka i model, bivša misica Olivia Culpo ludo je zaljubljena i to ne krije. Putem svog profila na Instagramu, na kojem je prati preko četiri milijuna ljudi iz cijeloga svijeta, objavila je strastvene fotografije s Maldiva, na kojima je u srpnju uživala sa svojim dragim.

Ni ovoga puta nije odoljela sportašu, a srce joj je ukrao stasiti Christian McCaffrey, profesionalni igrač američkog nogometa.

Ovaj 24-godišnjak iz Colorada igra za momčad Carolina Panthers, a svaki slobodan trenutak posvećuje svojoj zgodnoj odabranici. Četiri godine starija bivša Miss svijeta ne skida osmijeh sa svoga lica, a to je pokazala i na najnovijim fotografijama.

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Ljubav joj je napokon pokucala na vrata, nakon što je proteklih godina doživjela brojne ljubavne brodolome.

Nesretno je završila njezina romansa s glumcem Nickom Jonasom, danas u sretnom braku s Priyankom Choprom. Osim toga, prevario ju je sportaš Danny Amendola. Za vrijeme romanse s Culpo 34-godišnji sportaš se na plaži u Miamiju se zabavljao s lokalnom sportskom novinarkom CBS-a Biancom Peters.