beauty rutina

Ljepota u samo 10 minuta: Slavna Nicole Kidman otkriva tajne svog njegovanog izgleda

16.04.2021 u 14:13

Bionic
Reading

Legendarna glumica Nicole Kidman može se pohvaliti doista njegovanim izgledom, a kako tvrdi, njezi kože posvećuje svega 10 minuta dnevno, a ovo su njezine tajne beauty rutine koje doista imaju učinka

Kada nije na setu radeći ono što joj najbolje ide od ruke, Nicole Kidman najviše voli vrijeme provoditi s obitelji. Beauty tretmane koji zahtijevaju više od nekoliko minuta smatra gubitkom vremena te se radije posvećuje djeci i suprugu Keithu Urbanu. Kako kaže, svako jutro i večer njezi kože posvećuje svega pet minuta.

Nicole je uvijek besprijekorno dotjerana i vrlo ženstvena, a kaže kako je naviku njegovanog izgleda stekla od majke. 'Morate lijepo mirisati, dobro izgledati, paziti na kožu, nalakirati nokte i njegovati stopala. To je vaša odgovornost. Ne radi se samo o higijeni, već je to i svojevrstan način kojim se predstavljate drugima, a to učim i svoje kćeri. Svako jutro se dotjeram, čak i kada ostajem cijeli dan kod kuće. Odmah se osjećam, ali i izgledam bolje,' kaže Nicole za InStyle.

Njezina tipična beauty rutina

Kada se radi o jutarnjoj i večernjoj rutini, Nicole Kidman naziva se 'djevojkom od pet minuta'. 'Moram na vrijeme staviti djecu na spavanje i želim vrijeme provesti i sa suprugom. Ne želim provesti sat vremena nanoseći razne kreme. Ne volim suhu i ljuskavu kožu, a moja koža ima tendenciju baš toj pojavi. Zbog toga svakodnevno koristim Seratopical Radiant Glow ulja za lice. Također nanosim Cancer Council kremu za sunčanje na cijelo lice i ruke,' kaže Nicole.

Poznata glumica nedavno je postala ambasadoricom brenda Seratopical te promovira proizvode na bazi industrijske konoplje. 'Imam vrlo osjetljivu kožu na koju CBD odlično djeluje. Stalno sam u pokretu, a ponekad na nogama i do 14 sati, tako da mi proizvodi na bazi industrijske konoplje jako pomažu kod zglobova i ublažavanja upala,' navodi glumica.

Nicole kaže kako uživa u malim užicima, pa tako ponekad cijeloj obitelji priušti spa tretman s masažom stopala i pedikurom. 'Navečer volim nanijeti Seratopical Heff Souffle kremu. Pahuljasta je i divne teksture. Nakon toga navučem svoje male čarapice za krevet i probudim se ujutro s najmekšim stopalima. Tako sam glamurozna,' kroz smijeh kaže Nicole.