SVE ZA LOVU

Lindsay Lohan prisiljena raditi na rođendanima

13.11.2010 u 00:08

Bionic
Reading

Američka glumica Lindsay Lohan navodno je prisiljena raditi na privatnim zabavama kako bi zaradila. Samo pojavljivanje namjerava naplatiti i do 25.000 kuna, a ako mora ostati duže od 30 minuta ili razgovarati s ljudima, cijena će biti još i viša

Dvadesetčetverogodišnja američka glumica i pjevačica Lindsay Lohan koja je najpoznatija po skandalima koji razdiru njezin privatni život navodno će morati početi za novac posjećivati vjenčanja i rođendane. Mlada zvijezda namjerava naplaćivati i do 25.000 kuna za pola sata 'posla', ali neće se libiti naplatiti više za pjevanje ili razgovor s gostima.

Podsjetimo, Lindsay Lohan je u srpnju završila u zatvoru jer se nije pojavila na obaveznom predavanju o štetnosti alkohola, a prije toga je dva puta prekršila uvjete puštanja na slobodu zbog vožnje u pijanom stanju i posjedovanja kokaina. Nakon toga ponovno je u rujnu završila u zatvoru, a sad je prisiljena raditi što može kako bi platila kliniku za odvikavanje Betty Ford u kojoj trenutno živi.

Mlada zvijezda strahuje da će ovaj korak nepopravljivo naštetiti njezinoj reputaciji, no svjesna je da će morati progutati ponos i odraditi koji rođendan.