JOŠ JEDNO SUĐENJE

Lindsay Lohan prijeti 18 mjeseci zatvora?

17.10.2011 u 08:38

Bionic
Reading

Lindsay Lohan ovoga tjedna očekuju na sudu – predmet rasprave je njezino navodno izbjegavanje liječenja. Zbog toga joj prijeti godinu i pol iza rešetaka

Problematičnoj glumici liječenje je naloženo na prošlom suđenju, kada je odgovarala zbog krađe ogrlice vrijedne 2500 dolara iz butika početkom godine. Sud je procijenio da je njeno ponašanje posljedica ovisnosti te joj je naloženo da se obrati doktorima

Lindsay tvrdi da je terapiju obavila telefonom. Prošli mjesec provela je u Francuskoj gdje je nastupala kao model. No tvrdi se da su zvijezdi koja je na uvjetnoj slobodi ovo putovanje odobrile nadležne vlasti, pa je tako stigla i do Italije, gdje je nedavno promovirana kao zaštitno lice modne kolekcije Philipp Plain.

Tim je povodom Lindsey izjavila: 'Ta je kolekcija malo hrabrija, ekstremnija. Mislim da ljudi i mene takvom doživljavaju, premda je to često istrgnuto iz konteksta', kaže neukrotiva zvijezda, a prenosi Female First.

Glumica koja je počela karijeru kao trogodišnja beba-model za agenciju Ford, svoj skandalozni životni stil i tako stečen publicitet uspješno unovčava lansiranjem vlastitih modnih linija.