NI SUZE NISU POMOGLE

Lindsay Lohan odlazi u zatvor na 90 dana

07.07.2010 u 08:08

Bionic
Reading

Problematična glumica rasplakala se na sudu nakon što joj je sutkinja odredila 90 dana zatvorske kazne, jer je narušila prethodno izrečenu uvjetnu kaznu

Sutkinja joj je zamjerila što nije ozbiljno shvatila dvije uvjetne kazne iz 2007. koje je dobila zbog vožnje u alkoholiziranom stanju

Lohanica će kaznu početi služiti 20. srpnja, a uz nju mora odraditi i program odvikavanja nakon što izađe iz zatvora. Glumica je pokušala obratiti se u suzama sutkinji u nadi da će izbjeći zatvorsku kaznu, no sutkinja je bila neumoljiva. Očito joj ni suze ni talent za glumu nisu pomogle.

Inače, Lindsay Lohan nekoliko je puta zaredom propustila otići na satove edukacije od alkohola koje joj je odredio sud u sklopu uvjetne kazne. Iako se morala jednom tjedno pojaviti na tim satovima, od listopada prošle godine propustila ih je čak devet puta, što joj je sutkinja itekako zamjerila.

'Ja sam ozbiljno to shvatila, nisam očekivala nikakav poseban tretman. Ne shvaćam ovo kao šalu. Ovo je moj život i karijera, nešto za što sam radila cijeli život', opravdavala se zaludu glumica.

Nakon što joj je 2007. izrečena uvjetna kazna u trajanju od tri godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, kazna joj je produljena u listopadu prošle godine, jer nije redovito odlazila na satove edukacije o alkoholu. Tada se opravdavala zauzetošću preseljenjem u saveznu državu Teksas. No u svibnju ove godine, opet je napravila veliku grešku ne pojavivši se na sudskom saslušanju, jer je bila u Cannesu, a njezini odvjetnici tvrdili da nije mogla doći jer joj je putovnica ukradena.

Na sudu se pojavila četiri dana kasnije te joj je naređeno da mora nositi narukvicu na nozi koja mjeri razinu alkohola u krvi. Šestog lipnja, narukvica je pokazala da je narušila uvjetnu kaznu i da je konzumirala alkohol nakon dodjele MTV-jevih nagrada.

Na kraju je ukupno dobila 90 dana zatvorske kazne, od čega 30 za divljanje automobilom po cesti, 30 dana za prvu vožnju pod utjecajem alkohola i još 30 dana za drugu vožnju pod utjecajem.