EIZA GONZALEZ

Lijepa Latina ostavlja bez daha u dugoj ljetnoj haljini koja ne trpi donje rublje

18.05.2020 u 11:18

Bionic
Reading

Meksička glumica Eiza Gonzalez, koja se proslavila ulogama u filmovima 'Baby Driver' i 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw', iskoristila je sunčan dan u Los Angelesu za druženje s prijateljima. Bez zaštitne maske i rukavica, koje su ovih dana 'must have' u Americi, te u bijeloj maksi haljini latinoamerička ljepotica je plijenila pažnju na ulicama Los Feliza

U jeku pandemije koronavirusa glumica Eiza Gonzalez nije odoljela, a da ne izađe iz kuće. 30-godišnja Meksikanka, koja je glumačku karijeru počela graditi u meksičkoj telenoveli 'Lola', nije promaknula oštrom oku paparazza koji proteklih dana slikaju osobe iz javnog života većinom u šetnji kućnih ljubimaca, odjevene u trenirke i tenisice.

Lijepa Eiza posljednjih tjedana je poput svježeg povjetarca. Glumica je za posjet prijatelju u popularnom losanđeleskom naselju Los Feliz odjenula bijelu haljinu maksi kroja, idealnu za tople ljetne dane. Duga haljina s tankim naramenicama vrlo suptilno naglašava obline i odiše seksepilom, naglašavajući figuru lijepe Meksikanke.

  • +5
Eiza Gonzalez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska ljepotica ispod ležerne haljine nije nosila grudnjak, a cjelokupan stajling upotpunila je ravnim natikačama od kože, decentnim zlatnim nakitom i svježe opranom bujnom kosom.

Lijepa Meksikanka novo je ime u svijetu Hollywooda, no iako dosad nije imala puno angažmana, svaka uloga koju je dobila bila je u prvoklasnom filmu. Ako tako nastavi, slavna ljepotica mogla bi biti nova ljubiteljica Hollywooda. U studenom 2020. u kina stiže SF film 'Godzilla vs. Kong', u kojem će publika ponovno imati priliku gledati zanosnu Eizu u glavnoj ulozi.