ELSA HOSK

Ni ona im ne može odoljeti: Slavna plavuša prošetala gradskim ulicama u najpoželjnijim tenisicama sezone

18.05.2020 u 11:32

Bionic
Reading

Poput brojnih 'it' djevojaka današnjice, poznata švedska manekenka Elsa Hosk svojim casual izdanjima predstavlja veliku modnu inspiraciju, a da i u jeku pandemije ne odustaje od trendovskih komada i pažljivo osmišljenih kombinacija, proteklog vikenda imala je priliku dokazati na ulicama New Yorka

Kada ne dokumentira svoj život u izolaciji za modnu bibliju Vogue, poznata 31- godišnja Šveđanka uživa u šetnjama ulicama New Yorka na kojima, kao prije pandemije koronavirusa, redovito servira inspirativne stajlinge.

Proteklog vikenda dežurni paparazzo fotografi tako su ju uočili u kupnji namirnica, a svoje najnovije izdanje kreirala je s jednim od najpoželjnijih modnih komada sezone.

  • +4
Elsa Hosk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Uz neizostavnu zaštitnu masku na licu, Hosk je isfurala bijeli, visoko rezani top s trendovskim puf rukavima u kombinaciji s ispranim modelom traperica opuštena kroja, a da se uvijek trudi ići ukorak s aktualnim modnim trendovima dokazala je i po pitanju obuće i modnih dodataka.

Navedeno izdanje Hosk je tako začinila tenisicama brenda New Balance koje se posljednjih tjedana ne skidaju s listi najpoželjnije obuće, o čemu svjedoče i novi podaci globalne modne platforme Lyst.

Prema Lystovom izvješću za prvi kvartal 2020. godine tenisice brenda New Balance s pravom se mogu proglasiti jednim od dva trenutno najpopularnija modela. Takozvani 990v5 model zauzeo je sedmo mjesto Lystove liste Top 10 najtraženijih modnih komada.

Uz iznimno popularne tenisice koje posljednjih mjeseci imaju sve veći broj poklonica, poznata švedska manekenka nosila je i takozvanu nylon torbu s potpisom talijanskog brenda Prada.

Riječ je o modelu koji je na modnoj sceni debitirao početkom 2000-ih godina, a talijanska modna kuća, svjesna velike potražnje za vintage modelima, odlučila ju je ponovno uvrstiti u ponudu zadržavši joj originalan izgled koji uključuje debelu naramenicu i prepoznatljiv trokutasti metalni logotip.

Njezinim ponovnim lansiranjem na modno tržište, ubrzo je zaradila titulu 'it' torbice prošle sezone, a njezina popularnost i dalje ne jenjava.