NIKAD LJEPŠA

Lijepoj Ani Gruici trudnoća dobro stoji

08.07.2015 u 22:30

  • +3

Ana Gruica i Hrvoje Šalković

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Prekrasna glumica Ana Gruica i pisac Hrvoje Šalković, koji očekuju svoje prvo dijete krajem ljeta, unatoč paklenim vrućinama posjetili su kliniku iSmile, čiji su brend ambasadori

Ana Gruica po prvi će puta postati majka, a sa spisateljem Hrvojem Šalkovićem željno iščekuje rođenje sinčića. Čak i na ovim paklenim vrućinama Ana izgleda odlično i pravi je primjer one stare izreke o trudnicama koje jednostavno blistaju.

Kako bi što lakše podnijela šetnju gradom, odabrala je romantičnu i udobnu bijelu haljinu, a sve je sigurno lakše podnijela ruku pod ruku s voljenom osobom.

U klinici iSmile Ana se odlučila za aparatić za zube koji je oduvijek priželjkivala, ali ga zbog glumačkih angažmana nije mogla nositi, te je tako iskoristila predah od posla i ispunila si neostvarenu želju.


Da se neizmjerno veseli ulozi majke, odmah se moglo naslutiti prema Aninoj objavi kojom je u ožujku sa svima podijelila sretnu vijest: 'Dragi moji prijatelji s Facebooka, svi vi koji rado pratite moj put sa svim usponima i oni kojima su slatki i moji padovi, red je da vas obavijestim da ćemo gospon Šale i ja postati roditelji (ako Bog da da bude sve u redu) krajem ljeta - ovogaaa!!! Puno pozdrava s Tajlanda...'