alexandra od hanovera

Lijepa unuka Grace Kelly nosila je majčinu haljinu i pokazala da je dostojna nasljednica

25.01.2024 u 12:56

Alexandra od Hanovera

Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza Alexandra, najmlađa kćer Caroline od Monaka iz braka s Ernestom od Hanovera i unuka Grace Kelly, odavno je postala prepoznatljivo lice na Tjednima mode i ikona stila koju svaki brend želi vidjeti u prvom redu na predstavljanju nove kolekcije

Princeza Alexandra od Hanovera zna kako privući pažnju čak i u konkurenciji najljepših dama modnog svijeta, blistajući u vintage izdanju na pariškom Tjednu mode koje nosi u čast svoje majke Caroline od Monaka.

S obzirom na to da je Chanelova haute couture revija održana upravo na Carolinin rođendan, i Alexandra i njena sestra Charlotte Casiraghi odlučile su posvetiti svoje stajlinge majci, noseći njen prepoznatljiv stil.

Najviše pozornosti privukla je u majčinom vintage komadu od Chanela - mini haljini nalik kaputu od bouclea s bijelim ovratnikom, dvorednim kopčanjem i kontrastnim obrubima na manžetama i džepovima, koji je nosila u dva navrata.

Ovu haljinu Carolina je nosila prije nego što je Alexandra došla na svijet, davne 1990. godine, u kombinaciji s crno-bijelim šeširom.

CHARLOTTE CASIRAGHI

Ona je très chic! Efektan kaput i hit cipele izgledaju sjajno na unuci Grace Kelly

Pogledaj galeriju

Za razliku od nje, 24-godišnja princeza u stajling je unijela dozu modernosti noseći Chanelovu torbicu zlatnog remena i crne mule na visoku petu, dok je kosu nosila raspuštenu uz minimalni make up.