Beatrice Borromeo

Talijanka plave krvi opet modno briljira; izgleda sjajno i kad spoji nespojivo

23.01.2024 u 11:03

  • +4

Beatrice Borromeo

Izvor: Profimedia / Autor: ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / LAURENT VU / SIPA PRESS / ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Talijanka Beatrice Borromeo s godinama se prometnula u pravu modnu ikonu. Zahvaljujući elegantnim i bezvremenskim stajlinzima nazivaju je nasljednicom modne ikone Grace Kelly, a svoj status potvrdila je i stajlingom na Dirovoj reviji na Tjednu mode u Parizu

Lijepa supruga Pierrea Casiraghija, sina monegaške princeze Caroline, redovito privlači pozornost svojim odabirima s kojim je stekla titulu jedne od najbolje odjevenih dama iz kraljevskih obitelji.

A najbolje odjevena aristokratkinja na svijetu gotovo nikada ne propušta revije Diora za kojeg nastupa u ulozi ambasadorice. Velika ljubiteljica kultnog francuskog brenda čije revije ne propušta, čak je i u bliskoj vezi s direktoricom ženske linije Marijom Grazijom Chiuri.

Svoj osobni stil odijevanja Beatrice Borromeo je svojedobno opisala kao ‘vrlo casual’, no voli se dotjerati s vremena na vrijeme, a to je snažno potvrdila i odabranim stajlingom za Diorovu reviju. Ovog puta Beatrice je zablistala u bež kombinacije midi haljine i sako zanimljivom spoju vintagea i baroknog stila.

tJEDAN VISOKE MODE

Neodoljivi povratak tradiciji: Pogledajte elegantne komade iz nove kolekcije Diora

Pogledaj galeriju

Čitav stajling dolazi iz Diorove couture kolekcije za jesen/zimu 2023. Haljina klasičnog kroja spoj je gornjeg dijela nalik košulji s bogatom i volumioznom suknjom ukrašenom vintage čipkom. Preko haljine nosila je elegantni sako s izvezenim cvjetnim motivima i kraćeg kroja, a stajling je upotpunila torbica odgovarajuće boje i čipkaste gležnjače kao ultimativni dodatak ovom stajlingu s baroknim prizvukom.