prava nasljednica

Najbolje odjevena aristokratkinja glamuroznim stajlingom odala je počast Grace Kelly

21.11.2023 u 12:31

Bionic
Reading

Talijanka Beatrice Borromeo prometnula se u pravu nasljednicu modne ikone Grace Kelly, a svoj status samo je potvrdila nedavnim elegantnim stajlingom

Beatrice Borromeo proslavila se kao Pierrea Casiraghija, nećaka Alberta II. i unuka Grace Kelly te se kroz godine prometnula u pravu modnu ikonu, a svoj status potvrdila je i na nedavnoj proslavi u čast Kneževine Monako.

Status istinske ikone suvremene mode duguje svom sofisticiranom i klasičnom stilu zbog kojeg je mnogi nazivaju pravom nasljednicom američke glumice i supruge princa Rainiera Grace Kelly, jednoj od najslavnijih ličnosti sredine prošlog stoljeća.

Najbolje odjevena aristokratkinja na svijetu poznata je kao zagriženi fan Diora čije revije ne propušta, a čak je i u bliskoj vezi s direktoricom ženske linije Marijom Grazijom Chiuri.

Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Stoga nimalo ne čudi što je na svečanosti povodom Nacionalnog dana Monaka zablistala u Diorovom kompletu u boji trešnje, hit nijansi koju su u svojim revijama isticali i brendovi poput Guccija, Ferragama, Courregesa i The Rowa, a istu boju birala je i princeza Charlene.

Upravo je Chiuri bila zadužena za stiliziranje ove impresivne kombinacije u kojoj je elegantno istaknula struk i svemu dodala dizajn naglašenih ramena te Corolle suknju kako bi čitav stajling odisao šarmom 50-ih godina.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: POOL MONACO / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Ipak, u svemu se najviše istaknuo šešir izrađen od iste tkanine i boje kao njezin komplet, a riječ je o detalju koji su ranije koristile istaknute ličnosti i modne ikone poput Jackie Kennedy i Kate Middleton, ali i - Grace Kelly.

Slavna glumica birala je upravo ovakav šešir 1956. godine; također od krzna, također u boji trešnje, pa je više nego očito da je Borromeo ovim stajlingom odala počast suprugovoj baki, modnoj ikoni koja inspiracije desetljećima nakon svoje smrti.