LONDONSKI BREND

Lijepa supruga Ivana Perišića zablistala u haljini koju obožavaju Nina Badrić i Olivia Palermo

22.07.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Iako je zvijezda dana u Balama bila Franka Batelić, rijetki su oni koji nisu bacili oko i na zgodnu Josipu Perišić, suprugu našeg reprezentativca Ivana Perišića. Lijepa Dalmatinka odabrala je upečatljivu crvenu kreaciju koju smo do sada imali prilike vidjeti na nekoliko slavnih dama. Između ostalog prije nekoliko ju je sezona nosila i Nina Badrić

Na vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić, u Istru, su u subotu stigli i njegov kolega s terena Ivan Perišić u društvu lijepe supruge Josipe te kćerkice i sina.

Među brojnim uzvanicima koji su se potrudili dotjerati za ovu svečanu priliku, istaknula se zanosna brineta Josipa, o čijem smo stilu već nekoliko puta pisali.

F&V.. just ❤️

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Da ima oko za modu i detalje Josipa je pokazala već nebrojeno puta, a oduševila je i sinoćnjim stajlingom. Odjenula je kreaciju britanskog brenda Solace London.

F&V..❤️

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Haljina u znaku crvene boje i valovitog plavo-bijelog printa tamnoputoj je Dalmatinki pristajala savršeno. Uz nju je uparila skupocjene crne Manolo Blahnik cipele/sandale iz posljednje kolekcije.

Ljubitelji mode i trendova možda će se sjetiti da je u identičnom izdanju prije dvije godine zasjala i pjevačica Nina Badrić. Ona se uoči velikog koncerta u pulskoj Areni 2016., pojavila upravo u spomenutoj haljini za koju se prije nje odlučila čak i holivudska glumica Jaime King te slavna trendseterica Olivia Palermo.

Ivan Perišić sa suprugom Josipom i djecom Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL