DVA OUTFITA

Franka Batelić tijekom noći se presvukla u drugu vjenčanicu, evo koju

22.07.2018 u 09:57

Bionic
Reading

Za svoj dan iz bajke Franka Batelić odabrala je čak dvije vjenčanice. Mladenka je prvo zablistala u raskošnoj kreaciji od čipke koju potpisuje dizajnerica Carolina Herrera, a potom se u jednom dijelu noći odlučila preodjenuti

Pjevačica Franka Batelić mnoge je jučer ostavila bez teksta svojim izgledom za dan vjenčanja. Lijepa Istrijanka na iznenađenje mnogih odabrala je bajkovitu vjenčanicu modne kuće Carolina Herrera koja joj je stajala kao salivena.

Haljina je u gornjem dijelu napravljena od korzeta tako da je otkrivala gola ramena, dok je donji dio haljine bio raskošan, izvezen čipkom. Pjevačica je imala jednostavan čipkasti veo te popularnu frizuru koja podsjeća na Meghan Markle na dan vjenčanja, tzv. neuredna niska punđa s pramenovima koji uokviruju lice. Uz sve je nosila minimalističke bijele sandale s remenčićem i udobnom blok petom.

  • +26
Franka Batelić blista u vjenčanoj haljini Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr

U tom je outfitu lijepa mladenka stigla na imanje Meneghetti gdje je potom krenulo slavlje s dragim gostima. Budući da je u velikoj vjenčanici bilo teško pratiti ritam rasplesanih uzvanika, Franka se po uzoru na mnoge poznate mladenke u jednom trenutku noći odlučila presvući.

t h a n k YOU @envyroom , last night felt even more magical in this dress 🌙✨

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Čekala ju je spremna haljina hrvatskog dizajnerskog dvojica eNVy room koji s našom pjevačicom surađuju već nekoliko godina. Riječ je o jednoj od deset vjenčanica iz najnovije kolekcije svečanih haljina za proljeće/ljeto 2018. Romantična satenska haljina 'A' kroja s predimenzioniranim volanima koji prate liniju dubokog dekoltea istovremeno zrači neodoljivim seksepilom, na drugačiji, damski način.

Između ostalog, Franka je i noć uoči vjenčanja kada je na istom imanju održano druženje prije svadbe, nosila kombinezon od prozirne čipke sa spuštenim ramenima uz koji je nosila srebrne cipelice na nisku blok petu. Spomenuti kombinezon također je dizajnirao eNVy room.