SPORNA OBUĆA

Manolo Blahnik stao u obranu Melanije Trump: 'Ona nije bezosjećajna osoba'

19.09.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Melania Trump nedavno je izazvala bujicu negativnih komentara zahvaljujući neprimjerenom odabiru obuće za posjet žrtvama uragana Harvey u Teksasu

U odlasku iz Bijele kuće u društvu Donalda Trumpa, Melania je uočena u crnim kožnim salonkama s vrtoglavo visokom potpeticom koje, mnogi se slažu, nisu nimalo primjerena obuća za odlazak na poplavljena područja.

U obranu časti svoje dugogodišnje klijentice sada je stao slavni dizajner obuće Manolo Blahnik.

'Mislim da ni po čemu nije bezosjećajna. Melania neprekidno radi kako bi uspjela - možda je te cipele samo nosila u odlasku iz Washingtona', izjavio je slavni dizajner u intervjuu za britansko izdanje magazina Harper's Bazaar referirajući se na Melanijin izbor obuće 2. rujna, kad je fotografirana u stiletto cipelama od pitonove kože.

  • +3
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Reuters

'Da, mislim da je mogla nositi čizme Hunter, ali nosila je ono što je htjela. Nisam pretjerano vješt u davanju savjeta ljudima o tome što će odjenuti jer u konačnici svi nose ono što žele nositi', zaključuje Blahnik.

Melanijin izbor obuće bio je itekako odvažan potez, sudeći po kritikama koje je primila krajem kolovoza, kad je prvi put putovala u poplavljena područja noseći par salonki s vrtoglavo visokom potpeticom.

Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE

Sletjevši u Teksas, Melania je spornu obuću zamijenila kultnim starkama.

  • +4
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Reuters

'Žalosno je da trenutno svjedočimo aktivnoj i kontinuiranoj prirodnoj katastrofi u Teksasu, a ljudi su zabrinuti zbog cipela prve dame', prokomentirala je Melanijina glasnogovornica za CNN.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN