modno usklađene

Lijepa Ruskinja s kćerkicom zablistala u savršenom ljetnom izdanju

27.07.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Pitamo se, pitamo - tko bi odolio ovakvim ljepoticama? Manekenka Natasha Poly i njezina kćerkica Aleksandra Christina plijenile su pažnju u St. Tropezu, a četverogodišnja jedinica izgledala je kao preslika slavne mame

Manekenka Natalija Sergejevna Polevščikova, poznata pod skraćenim nazivom Natasha Poly, upravo je zasjenila sve mame i kćeri koje su se pokušale modno uskladiti. Lijepa 32-godišnja Ruskinja, koju je Vogue svrstao u 30 najtraženijih modela s početka 21.stoljeća, snimljena je na obiteljskom odmoru u St. Tropezu.

Atraktivnoj manekenki društvo su pravili suprug Peter Bakker i četverogodišnja kćerkica Aleksandra Christina Bakker, a upravo se u St. Tropezu 2011. godine ruska ljepotica udala za Bakkera, inače nizozemskog poduzetnika kojeg je osvojila svojom istočnoeuropskom ljepotom.

Casual 😎 📸 @luigiandiango For @voguejapan Style By @anna_dello_russo

A post shared by Natasha Poly (@natashapoly) on

Proslavljena manekenka nosila je brojne revije za sve vodeće modne kuće poput Guccija, Prade, Versacea, Marca Jacobsa, Michaela Korsa, Givenchyja, Isabel Marant, Jimmyja Chooa i brojne druge, a 2000. ušla je u povijest noseći te iste godine čak 54 revije na tjednima mode u Milanu, Parizu i New Yorku, te je čak dvaput krasila naslovnicu prestižnog Voguea.

Mama i kći na odmoru na Francuskoj rivijeri potrudile su se zablistati u punom sjaju. Dugonoga ljepotica visoka 178 centimetara odlučila se za prekrasnu nježnoružičastu maksi haljinu spuštenih ramena. Lepršava haljina predimenzioniranih rukava idealan je odabir za tople ljetne dane, posebice za odlazak na plažu ili u večernju šetnju, s obzirom na to da se vrlo lako kombinira i ne iziskuje puno vremena da se odjene.

  • +18
Natasha Poly Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve što vam treba uz ovakvu haljinu je par trendi sandala i sunčane naočale, no zgodna Poly ovog je puta preskočila cipele. Od resorta u kojem su odsjeli manekenka se odlučila prošetati bosa, držeći za ruku kćerkicu Aleksandru Christinu koja je izgledala poput mamine minijaturne verzije.

How I Feel When My Favorite Song Comes Up 💃🏼 #canthelpmyself

A post shared by Natasha Poly (@natashapoly) on

Djevojke su se uputile u poznati restoran na plaži, a  Aleksandra Christina željela je izgledati poput mame. Djevojčica je nosila bijelu haljinicu 'A' kroja bez rukava s nježnoružičastim obrubom te ružičaste sandale s bijelom mašnom. Čini se kako je malena Aleksandra Christina naslijedila mamine gene, barem kada je riječ o manekenskom hodu i fotogeničnosti.