STILSKE BLIZANKE

Olja Vori modno se uskladila s kćerkicom

26.03.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Šik mama i kći Olja Vori i njezina preslatka kćerkica nerijetko se mogu vidjeti u šetnji gradom u sličnim stajlinzima, a na predstavljanu novog broja časopisa plijenile su pozornost kao modne blizanke u istim jaknama frizurama

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica zahvaljujući svojim pomno odabranim stajlinzima vijek je magnet za poglede, a čini se da ima i dostojnu nasljdenicu, 4-godišnju kćerkicu Niku.

Ovoga puta za izlazak u odabrale kožne bajkerske jakne u trenutačno jako popularnoj crvenoj boji ispod koje su nosile bijele majice s natpisima uz suknje s tilom, a stajling su upotpunile sličnim  torbicama i identičnim frizurama.

Da Olja Vori uživa u modnim igricama  dokazuje uvijek iznova svakim svojim pojavljivanjem u javnosti, a hrabrim spajanjem nerijetko nespojivih komada odjeće u jedinstvene šik stajlinge svaki put očita modnu lekciju uniformiranim sljedbenicama modnih trendova.

Njezinu modnu odvažnost i jedinstven stil prepoznao je i naš dežurni modni kritičar Fashion Guru koji ju je uvrstio na listu najbolje odjevenih Hrvatica u protekloj godini:  'Za Olju se već zna da voli lude kombinacije i žarke boje. Koji put njezine modne eskapade nisu za svačiji ukus, ali ne može se osporiti da zanimljivim i smjelim stajlinzima ne budi interes prolaznika. Zaista ju je teško ne primijetiti u gradskom sivilu jednoličnih stajlinga.'

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)