jULIANa AWADA

Lijepa prva dama baš nikad ne razočara svojim modnim odabirima

18.08.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Argentinska prva dama Juliana Awada tijekom službenog posjeta američkog potpredsjednika Mikea Pencea i njegove supruge potrudila se zablistati u njoj svojstvenom stilu. Uvijek elegantna Awada još jednom je dokazala zašto slovi za jednu od najljepših i najbolje odjevenih prvih dama

Argentinski predsjednik Mauricio Macri i prva dama Juliana Awada prvi su put ugostili američkog potpredsjednika Mikea Pencea i njegovu suprugu Karen koji su doputovali u Latinsku Ameriku kako bi razgovarali o ekonomskim pitanjima dviju zemalja.

Dok su se vodili pregovori, prva dama i njezina gošća odlučile su se za obilazak povijesnog Teatra Colón, u kojem su posjetile najvažnije dvorane, radionice i prostorije u kojima se izrađuju kostimi, a zatim je Awada upoznala Pence s ravnateljicom Baleta Palomom Herrerom, koja im se pridružila u gledanju probe jedne od nadolazećih baletnih predstava.

Prva dama, poznata po svojim elegantnim odjevnim kombinacijama, ni ovoga puta nije iznevjerila stajlingom. Jednu od najljepših prvih dama u povijesti i ženu s uglađenim modnim stilom najčešće smo imali priliku viđati u neupadljivim odijelima, istovremeno elegantnim i sofisticiranim, ali i odmjerenim.

  • +13
Juliana Awada, argentinska prva dama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U skladu s opuštenim sastankom, prva dama se odlučila na provjerenu kombinaciju. I ovoga je puta odabrala klasično odijelo, a iako su neupadljive boje poput bijele i bež postale njezin zaštitni znak, Argentinka je izabrala tamnu varijantu. Crno odijelo sastavljeno od strukiranog sakoa i uskih pencil hlača istaknulo je njezinu vitku figuru.

  • +2
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz crno odijelo, atraktivna prva dama kombinirala je vatrenocrvenu bluzu s mašnom i dugačkim šišmiš rukavima, malu crvenu clutch torbu modne kuće Chanel te crne štikle. Kao i obično, ljubiteljica decentnih modnih kombinacija nije nosila nakit te se vodila onom 'manje je više'.

Prvu damu u posljednje vrijeme češće možemo vidjeti u hlačama negoli u haljinama, no što god odjene ova argentinska miljenica - uspijeva izgledati besprijekorno. Iako može nositi što god poželi, Awada je ljubiteljica domaćih brendova te rado podržava argentinske dizajnere, a najčešće ju možemo vidjeti u odjeći s potpisom brendova The Camarín, Menage a Trois, Gabriel Lage, Rome Remon, kao i onu obiteljskog brenda Awada.

  • +17
Kraljica Letizia i Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog svog elegantnog stila mnogi su ju modni kritičari, kada je tek kročila na političku scenu, usporedili sa slavnom Jackie Kennedy, a danas slovi kao jedna od najbolje odjevenih prvih dama.