NEMA KONKURENCIJE

Najbolje odjevena prva dama na svijetu oduševila stajlingom

28.03.2017 u 12:39

Juliana Awada

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon zanimljivog dnevnog izdanja, kojim je modno potukla uvijek dotjeranu kraljicu Maximu, prva dama Argentine i u večernjem izdanju ne prestaje oduševljavati svojim stajlinzima

U povodu svečane večere, održane u kraljevskoj palači u Amsterdamu, argentinski predsjednik Mauricio Macri i prva dama Juliana Awada nastavili su formalno druženje s kraljevskim parom u prigodnom večernjem izdanju.

Prva dama Argentine i nizozemska kraljica Maxima tom su prigodom zablistale u raskošnim balskim haljinama obogaćenim skupocjenim nakitom i lentama.

Argentinska ljepotica i ovaj se put uspjela istaknuti zahvaljujući crnoj haljini s dodatkom tila ukrašenog presijavajućim motivima. Moderan i svjež pristup svečanom odijevanju Juliana je naglasila šinjon punđom i blještavim visećim naušnicama.

A post shared by Queen Maxima (@queen.maxima) on

Poznata po odvažnom stilu, kraljica Maxima u odnosu na prvu damu Argentine odlučila se za svečanu prljavoružičastu haljinu tradicionalnog kroja ukrašenu vezenim motivima cvijeća, u kojoj je posljednji put viđena u posjetu Austriji prije tri godine.

Svoj kraljevski status istaknula je odabirom skupocjenih dodataka poput tijare, visećih naušnica, bogato ukrašene ogrlice i narukvice.

Atraktivna argentinska prva dama Juliana Awada poznata je po istančanom modnom stilu, kombinaciji casual sportskog looka i damske elegancije. Visoka brineta pomalo egzotične ljepote svojim je stajlinzima osvojila i američki Vogue, a svakim svojim pojavljivanjem u javnosti iznova potvrđuje da ne nosi bez razloga titulu suvremene Jackie O.