MANEKENSKA ZVIJEZDA

Lijepa na mamu: Kaia Gerber u bikiniju koji joj pristaje kao saliven zapalila društvene mreže

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 03.08.2020 16:16
  • Objavljeno 03.08.2020 u 16:01
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prelijepa Kaia Greber kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru u svijetu mode, na društvenim mrežama ima brojne fanove kojih je svakim danom sve više

Manekenska senzacija koja je, svi se slažu, doista pokupila najbolje gene od svojih roditelja, supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, na Instagram je postavila selfie u zelenom bikiniju s potpisom brenda Tropic of C koji je istaknuo njezinu zavidnu figuru.

Osamnaestogodišnja ljepotica koja je već nekoliko godina u svijetu manekenstva, pozirala je sa svojim novim ljubimcem neodoljivim psićem Milom, a za fotografiju je u kratkom roku dobila brojne komplimente. 

Kaia Gerber

Kaia Gerber

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram/Kaia Gerber

Nedavno je upozorila na opasnosti od društvenih mreža.

'Instagram nije stvaran, to je uljepšana stvarnost. Naravno da nećete stavljati fotografije kad niste savršeni ili kad ste tužni. Ali sasvim je redu je biti nesavršen i tužan', rekla je Kaia.

Inače, Kaia je za Allure otkrila kako vrijeme u samoizolaciji provodi fokusirajući se na zdravlje, ali i svoju sreću. 'Trudim se svim snagama da budem zdrava i izvana, ali i iznutra. To svi zaboravljamo. Guramo i idemo do iznemoglosti, nemajući vremena osvrnuti se i osluhnuti svoje tijelo i slušati njegove potrebe. Zapravo sam sretna što ovo vrijeme mogu iskoristiti baš za to - da poslušam svoje tijelo - i to je sada postalo dijelom moje rutine', otkrila je tada.

  • +3

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia