BEZ GREŠKE

Mila Kunis zablistala u prelijepoj maloj crnoj haljini

12.11.2018 u 13:13

Bionic
Reading

Mila Kunis zablistala je na dodjeli nagrada People's Choice Awards u kombinaciji s kojom nikad ne možete pogriješiti

Da su najjednostavnija modna rješenja često i najbolja, dokazala je simpatična američka glumica ukrajinskih korijena Mila Kunis na dodjeli nagrada People's Choice Awards u Los Angelesu.

Iako je obično viđamo u casual dnevnim kombinacijama, kad su u pitanju pojavljivanja na crvenom tepihu, ova 35-godišnjakinja ništa ne prepušta slučaju.

  • +25
Slavne ljepotice na dodjeli People's Choice Awards Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna brineta pokorila je crveni tepih vječitim modnim klasikom koji obožavaju zaljubljenice u modu, a to je mala crna haljina.

Riječ je o bezvremenskom komadu odjeće koji savršeno rješenje za prigode kad nismo sigurni što odjenuti, a želimo ostaviti dobar dojam.

  • +15
Bezvremenske male crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

(LBD), malu crnu haljinu, je još davne 1926. godine modna ikona Coco Chanel za izdanje Voguea. Bio je to revolucionaran trenutak, a crna haljina ostala je do danas nepogrješiv modni klasik.

Lijepu glumicu i suprugu Ashtona Kutchera s kojim ima sina i kćer, pratili su zadivljeni pogledi u klasičnoj crnoj haljini s tankim naramenicama koju je upotpunila neobičnim štiklama ukrašenim svjetlucavim detaljima i neobičnim srebrnim nakitom.

Zvijezda nagrađenog filma 'The Spy Who Dumped Me' ovaj je elegantni look začinila s kosom podignutom od lica i nenapadnim make upom koji je dodatno naglasio ljepotu 35-godišnje glumice koja se proslavila ulogom u seriji 'Lude sedamdesete'.

Iako joj obično na takvim događanjima društvo pravi suprug Ashton, ovoga puta je glumica bila sama.

Inače, ovaj je par na glasu kao jedan od najskladnijih u Hollywoodu, a svaki slobodan trenutak provode sa svojim mališanima. Mila i Ashton rijetko kada daju intervjue, a u vezi privatnog života vrlo su suzdržani i voljeli bi da njihova djeca odrastaju podalje od drame i skandala koje nosi taj svijet

'Imam najboljeg supruga na svijetu. Kunem vam se, vrlo sam sretna jer sam dobila takvog muža i osobu koja je puna strpljenja i koji svakodnevno podržava i podupire našu obitelj', kazala je Kunis koja je u Budimpešti snimala svoj posljednji film 'The Spy Who Dumped Me', a za vrijeme čitavog snimanja, Ashton i djeca bili su s njom u Mađarskoj.