NAJBOLJI MUŽ NA SVIJETU

Samozatajna Mila Kunis napokon progovorila o braku s Ashtonom Kutcherom

30.04.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Upoznali su se prije 20 godina na setu serije 'Lude 70-te', no Mila Kunis i Ashton Kutcher svoju su ljubavnu priču započeli puno kasnije. U srpnju ove godine, proslavit će treću godišnjicu braka iz koje je proizašlo i dvoje mališana. Iako rijetko govore o svom privatnom životu, Mila je sad ipak otkrila poneku činjenicu i nahvalila voljenog supruga

Iako su se godinama poznavali, zajedno glumili u seriji 'Lude 70-e', glumci Ashton Kutcher i Mila Kunis nisu ni sanjali da će jednoga dana zasnovati zajedno obitelj i biti jedan od najljepših holivudskih parova. O njihovu privatnu životu ne zna se mnogo jer ga već godinama pokušavaju držati podalje od medija. Ipak nije tajna da su u sretnom braku već skoro tri godine, a iz njihove se ljubavi rodila trogodišnja kćerkica Wyatt i jednogodišnji sin Dimitri.

'Uvijek smo bili u kontaktu, no nikada nisam ni pomislila da bih mogla biti s njim u vezi. Onda smo se susreli na toj jednoj zabavi. Vidjela sam s leđa visokog muškarca i pitala se tko je to. Tada se okrenuo i bilo je doslovce kao u filmovima - glazba je počela svirati, violine... i mislim da sam tada prvi put doslovce ostala bez daha. Planirao me upoznati s prijateljem. No, da skratim priču, kući sam otišla tek drugo jutro. To je bilo prvi put da sam prespavala u kući nekog dečka, no on jednostavno nije želio da otiđem', opisala je glumica trenutak kad je shvatila da se zaljubila u svog današnjeg supruga.

  • +13
Ashton Kutcher i Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

On je prije toga bio u braku s 15 godina starijom kolegicom Demi Moore, a Mila u dugogodišnjoj vezi sa zvijezdom filma 'Sam u kući', Macaulayjem Culkinom.

Mila i Ashton rijetko kada daju intervjue, a u vezi privatnog života vrlo su suzdržani i voljeli bi da njihova djeca odrastaju podalje od drame i skandala koje nosi taj svijet. Tek paparazzi fotografije otkrivaju da su brižni roditelji i koliko čine za dobrobit svoje djece, a budući da su jedni od traženijih glumaca u Hollywoodu, ne dozvoljavaju ni da poslovne obveze utječu na njihovo zajedništvo.

  • +13
Ashton Kutcher i Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na sva putovanja bila ona poslovne ili privatne prirode, odlaze kao obitelj i time se ponose.

Za magazin E!News, 34-godišnja Mila je sada u kratkim crtama opisala svoj odnos sa suprugom. Bio je to ujedno i jedan od rijetkih momenata kada samozatajna brineta progovara o privatnosti.

'Imam najboljeg supruga na svijetu. Kunem vam se, vrlo sam sretna jer sam dobila takvog muža i osobu koja je puna strpljenja i koji svakodnevno podržava i podupire našu obitelj', kazala je Kunis koja je nedavno u Budimpešti snimala svoj posljednji film 'The Spy Who Dumped Me'. Za vrijeme čitavog snimanja, Ashton i djeca bili su s njom u Mađarskoj.