PETICA IZ STILA

Lijepa kraljica ugledala se na Melaniju Trump: Ova je haljina magnet za poglede

06.12.2017 u 12:54

Bionic
Reading

Atraktivna, i po mnogima, najbolje odjevena kraljica još jednom je dokazala da modu ima u malom prstu. Kraljica Letizia od Španjolske plijenila je izgledom na dodjeli sportskih nagrada u Madridu, pokazavši zavidnu liniju i besprijekoran modni ukus

Kralj Felipe VI i kraljica Letizia prisustvovali su rođendanskoj gala večeri španjolskih sportskih novina As koje broje 50 godina postojanja, kao i tradicionalnoj dodjeli nagrada As Del Deporte u Madridu, koja se prema glasanju čitatelja dodjeljuje najuspješnijim sportašima.

Lijepa kraljica je, prije braka s kraljem Felipeom, radila kao novinarka i voditeljica informativne emisije, stoga ne čudi to što je čast da uruči nagradu popularnih novina pripala upravo njoj.

Kraljica Letizia rijetko kada griješi kada je moda u pitanju, pa je tako i ovog puta izgledala senzacionalno. Na dodjelu nagrada stigla je odjevena u elegantnu tamnoplavu midi haljinu spuštenih ramena modne kuće Delpozo.

  • +14
Kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Predimenzionirana trodimenzionalna ruža na gornjem dijelu haljine daje uglađen i sofisticiran izgled, a izvrsno se slaže i s elegantnom punđom koja je zaokružila kompletan stajling.

Cjelokupan outfit ljepotica je začinila klasičnim štiklama Nina Ricci, clutch torbicom brenda Varela i decentnim naušnicama modne kuće Chanel.

Zanimljivo je da je isti brend haljine nosila i Melania Trump te je značajno doprinijela njegovoj popularnosti. Američka prva dama zablistala je u haljinama modne kuće Delpozo u nekoliko navrata.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Definitivno najbolji stajling bio je onaj koji je nosila u Poljskoj. Melania je tada održala uvodni govor u 17.000 kuna vrijednoj dekupaž haljini od scuba, materijala koji se koristi za izradu ronilačkih odijela.

  • +10
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Kevin Lamarque/Reuters

Nešto manje uspješan stajling lijepe predsjednice bio je onaj koji je nosila na kongresnom pikniku u Bijeloj kući. Žuto-bijela Delpozova haljina nespretnog kroja Melaniji je dodala godine i prikrila njezinu vitku liniju, a ništa bolje nije prošao ni njezin odabir haljine za govor koji je održala u sjedištu Ujedinjenih naroda. Tada je nosila kaput-haljinu s predimenzioniranim rukavima, koja je izazvala podsmijeh javnosti.

Sličnu Delpozovu kaput-haljinu tamnosmeđe boje Melania je nosila i tijekom posjeta Južnoj Koreji, u sklopu 12-dnevne azijske turneje predsjednika Donalda Trumpa.

  • +8
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: JONATHAN ERNST