IMA STILA

Kraljica Letizia u još jednoj savršenoj jesenskoj kombinaciji

21.11.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia s pravom nosi laskavu titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a to je ponovno dokazala prilikom susreta s palestinskim čelnikom Mahmudom Abasom

Bivša novinarka ostala je vjerna svom besprijekornom ženstvenom stilu kombinirajući omiljene high street brendove poput španjolske Zare ili Manga sa skupom dizajnerskom odjećom.

Kraljica Letizia bila je mamac za poglede u kraljevskoj palači u Madridu gdje su ona i suprug kralj Felipe VI ugostili palestinskog predsjednika.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Španjolska kraljica ponovno je briljirala svojim odličnim odabirom. Lijepa brineta bila je pojam elegancije iskombiniravši bluzu u hit boji ove sezone, popularnoj boji senfa sa 'Vilpisa' suknjom šarenog uzorka u plavim tonovima koju potpisuje Hugo Boss 

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako uvijek misli na svaki detalj, španjolska kraljica začinila je outfit sa zanimljivim naušnicama i cipelama na petu u plavoj boji.

Mladenački bob i diskretan make up upotpunili su ovaj besprijekorni ženstveni stajling.

Inače, ova lijepa 45-godišnjakinja može se pohvaliti i kako je 2000. godine izvještavala iz Washingtona s predsjedničkih izbora, a u rujnu 2011., uživo se javljala iz New Yorka nakon napada 11. rujna, kao i iz ratau Iraku. Upravo zbog obrazovanja i karijere činjenice da je prototip moderne neovisne žene, kraljevska obitelj prihvatila je Latiziju, premda nije kraljevske krvi, a osim toga, iza sebe je imala već jedan brak.

Princ Felipe i Letizia vjenčali su se 2004. u katedrali Santa María la Real de la Almudena u Madridu, a televizijski prijenos njihova vjenčanja tad su pratili milijuni.